Görüş Bildir
Haberler
Mario Balotelli: 'Mancini, Kariyerimde Çok Önemli Bir Rol Oynadı'

Mario Balotelli: 'Mancini, Kariyerimde Çok Önemli Bir Rol Oynadı'

Ulaş
12.04.2014 - 16:00 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 12:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Türkiye'de Biraz Meşgul Galiba!"

Dış basında bir gazeteye açıklamalarda bulunan, olayları ile ünlü Milanlı yıldız futbolcu Mario Balotelli, futbol kariyeri ve Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

“MANCİNİ’Yİ SEVERİM”

City’den ayrıldıktan sonra Mancini ile hiç görüşmediğini vurgulayan İtalyan futbolcu, “Şu sıralar Türkiye’de biraz meşgul galiba (gülüyor). Onu severim, kariyerimde çok önemli bir rol oynadı. Birkaç kez tartıştık ama az önce de dediğim gibi, futbolda böyle şeyler olur. Şuan aramız gayet iyi. Zaten birini sürekli sevemezsiniz, değil mi? Hayat böyle bir şey değil. Mancini’nin de geçmişe takılıp kalan biri olduğu söylenemez. Onunla bir daha çalışır mıyım; tabii ki, neden olmasın” dedi.

“HERKES KAZANMAK İSTER”

Antrenmanda bile olsa herkesin kazanmak istemesi gerektiğine değinen Mario Balotelli, “Herkes iş arkadaşıyla tartışır, futbolda neden böyle bir şey olmasın ki? Önemli olan, herkesin birbiriyle iyi geçinmesi ve City’de de bunu başardık. Hem zaten böyle bir şey kaç kere yaşandı ki? Galiba iki kez. Hatta biri çok yakın arkadaşım Micah Richards’laydı. Bu tür şeyler İtalya’da da oluyor ama hiç kimse bu kadar ciddiye almıyor. Neden alsınlar ki? İtalyan basınının İngilizlerden daha iyi olduğunu söylemiyorum. Dürüst olmam gerekirse bazen ikisi de birbirinden kötü olabiliyor. Yine de İngiltere’de futbolcuların özel hayatından ya da saha dışı olaylardan sansasyon oluşturmak sanki bir alışkanlık olmuş. Burada bu tür şeylere o kadar sık rastlamıyorum. Sürekli ailemden bahsetmek istiyorlardı ve bu durumdan hiç hoşnut değildim. Kötü oynadığımda basın tarafından eleştirilmek beni hiç rahatsız etmez ama İngiltere’de herkes herşeyi abartmak istiyor” diye konuştu.

“ZLATAN HARİKA BİR FUTBOLCU”

Milanlı yıldız futbolcu Balotelli, Dünya’nın en iyi futbolcusu olmayı hala istediğini hatırlatarak, “Ben Ribery’den farklı bir oyuncuyum. Belki karakterlerimiz benziyordur ama bununla ilgili hiçbir fikrim yok. Bence bütün iyi futbolculardan bir şey öğrenebilirsiniz. Ayrıca Zlatan muhteşem bir futbolcu. Onun gibi futbolcular size her şeyin mümkün olduğunu gösterir. Size sadece kendinize inanmak kalıyor” yorumunda bulundu.

“AMACIM EĞLENMEK”

Bu yıl düzenlenecek olan 2014 Brezilya Dünya Kupası’nda oynamanın kendisi adına ilk dünya kupası tecrübesi olacağını vurgulayan İtalyan Yıldız, “İlk Dünya Kupası tecrübem olacak ve Brezilya’da iyi vakit geçirmek istiyorum. Açıkçası o turnuvanın benim için büyük bir sahne ya da o tarz bir şey olduğunu düşünmüyorum. Amacım sadece oraya gidip eğlenmek” şeklinde konuştu.

AMK

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/12/turkiye...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın