Görüş Bildir
Haberler
Mardin'de Yük Halatı Koptu: 1 Ölü

Mardin'de Yük Halatı Koptu: 1 Ölü

Batuhan
28.08.2014 - 15:06

Mardin'de Yük Halatı Koptu: 1 Ölü

Mardin’de 15 katlı apartman inşaatının dış cephesinde kurulan yük asansörü, halat kopunca yerde çalışan Suriye uyruklu inşaat işçisi Mahmud Ahmedi'nin üzerine düştü. Ağır yaralanan 42 yaşındaki Ahmedi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Merkez Artuklu İlçesi'ndeki Yenişehir Mahallesi'nde, 15 katlı binanın 12'nci katına malzeme çıkarmak için dış cepheye kurulan yük asansörü, boş olarak yukarı çıktığı sırada halatı koptu. Halatın kopması sonucu asansör büyük bir gürültüyle aşağıdaki Suriye uyruklu Mahmud Ahmedi'nin üzerine düştü. Ağır yaralanan Ahmedi, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen Mahmud Ahmedi, kurtarılamadı.

Kazanın ardından olay yeri inceleme ekipleri, inşatta incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarından Kadir Yılmaz, 'Büyük bir gürültü duyduk. Daha sonra işçinin asansörün altında kaldığını gördük. Hemen 112 Acil Servis'e haber verdik. Ama durumu çok ağırdı. İşçinin kafasında kaskı olsaydı belki şimdi kurtulmuş olurdu. Çünkü yere düşen asansör işçinin kafasına çarptı' dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nezir GÜNEŞ / MARDİN (DHA) -

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/ekonomi/6...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0