Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş İlk İcraatını Açıkladı: 'Söz Vermiştim, Makam Araçlarını Azaltacağım'

etiket Mansur Yavaş İlk İcraatını Açıkladı: 'Söz Vermiştim, Makam Araçlarını Azaltacağım'

Batuhan
02.04.2019 - 10:46

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mansur Yavaş, yurttaşları müşteri değil, hemşeri olarak görecek bir yönetim anlayışı getireceğini söyledi. Yavaş, Ankara’daki ilk icraatının makam araçlarına yönelik olacağını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet’ten Sertaç Eş’e konuşan Yavaş, Ankara halkının isyanını dile getirdiğini ifade etti. Yavaş, AKP’nin kampanyası nedeniyle oy kullanmayacak olanların da oy kullandığına dikkat çekti. CHP’li siyasetçi “Bazı seçmen bu çirkin saldırılar ve düzeysiz söylemler nedeniyle oyunun rengini değiştirdi” dedi.

"Bu çakarların ortadan kaldırılmasını sağlayacağım"

"Bu çakarların ortadan kaldırılmasını sağlayacağım"

Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Söz vermiştim, makam araçlarını azaltacağım. Bu çakarların ortadan kaldırılmasını sağlayacağım. Başka bir sorun… Asfalt katılım payı nedeniyle hacizler yaşanıyor. Bunu tüm Ankaralılar biliyor ve yaşıyor. Yine söz vermiştim, bu hacizleri kaldıracağız. Ayrıca bir an önce Ankara’nın ekonomisinin kalkındırılması, işsizliğin azaltılması için ne mümkünse onu ele alacağız ve çalışmaya başlayacağız.”

"AA ve YSK bu işi yeniden ele almalı ve düzenlemeli"

"AA ve YSK bu işi yeniden ele almalı ve düzenlemeli"

CHP’li Yavaş, sonuçtan emin olduğunu söylerken, bunun rahatlığını yaşadığını dile getirdi.

Yavaş, 31 Mart gecesi Anadolu Ajansı’nın İstanbul’da 13 saatten fazla bir süre veri akışını durdurmasını da şöyle yorumladı: “AA her seçim bunu yapıyor. Geçen seçimlerde yaşananları herkes biliyor. İstanbul’da veri akışı durduruldu, herkes gördü. Ankara’da da iki saat veri akışını durdurdu. Seçim sonuçlarının sağlıklı duyurulması için AA ve YSK bu işi yeniden ele almalı ve düzenlemeli.”

"Ankara halkına hizmet etmemizi kimse engelleyemez"

"Ankara halkına hizmet etmemizi kimse engelleyemez"

CHP’li siyasetçi, oy versin vermesin herkesin mutlu olduğu bir döneme girildiğini belirterek ayrıştırma ve ötekileştirme döneminin bittiğini dile getirdi.

Yavaş, belediye meclisinde ‘CHP azınlıkta’ denerek engelleme imalarının hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı: “Onlar önemli değil. Ankara halkına hizmet etmemizi kimse engelleyemez. Bunun sorun olacağını sanmıyorum. Eskişehir örneği var ortada. Kimse hizmeti engellemeye cesaret edemez.”

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
936
409
30
18
17
15
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sedaacaliskann

istanbulda yaşıyorum ama Yavaş'ın başkan seçilmesine en az İmamoğlu'nun seçilmesi kadar sevindim çok haksızlık yapıldı bu adama çok üstüne gidildi zamanında ... Devamını Gör

DoctorWhat

tam tersi ben de ankarada yaşıyorum ama tüm gene İstanbul sonucunun kesinlesmesini bekledim, İmamoğlu da yavaş kadar kaliteli bir insan

Eluine

Bu seçim de 2000 doğumlu kardeşlerimizin desteğiyle güzel bir zafer kazandık. Şimdi sırada 2023 seçimleri var. 2001, 2002 ve 2003, 2004 doğumlular da o gün s... Devamını Gör

Lara Kılıç

zaten akın en büyük destekçileri yaşlı ve cahil olan kesim dediğin gibi devir gençlere dönüyor

Esthetician

Mansur beyin elini tutan amcanın yüzünde ki güneşi görüyorsunuz degil mi ? Tam 17 yıl boyunca halkımızdan o gülüşü çaldılar. İşte baharın gelmiş oldugunu gös... Devamını Gör