Görüş Bildir
Haberler
Manisa'da Başlarından Vurulan Dört Gencin Cansız Bedeni Tarlada Bulundu...

etiket Manisa'da Başlarından Vurulan Dört Gencin Cansız Bedeni Tarlada Bulundu...

Ulaş
31.01.2021 - 22:21

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesinde başlarından vurulmuş halde 4 kişinin cansız bedeni jandarma tarafından bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmetli ilçesinde 4 kişi başlarından vurularak öldürüldü. Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesinde henüz nedeni bilinmeyen olayda 4 kişi başlarından vurularak öldürüldü.

Ova yolundan traktörle geçen bir çiftçinin fark etmesi sonucu olay yerine Ahmetli Jandarma ekipleri ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri intikal etti. Yapılan incelemelerde 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Zangal, 22 yaşındaki Muharrem Zengin ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın'ın hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma yaptı.

Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma yaptı.

4 yakın arkadaşın cenazeleri Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde tek kırma diye bilinen bir adet tüfek bulunduğu iddia edilirken Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ahmetli İlçe Jandarma ekipleri soruşturma ağını genişletti.

Öte yandan olay yerine gelen gençlerin yakınları acı haberi aldıktan sonra sinir krizi geçirdi. Gençlerin yakınları aldıkları haber karşısında şoka uğrarken gözyaşlarına hakim olamadılar ve feryat ettiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
199
67
11
10
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Spook

Ne uyduruk bir mesele çıkacak ardından kim bilir. Dört tane gencecik insana kıyıp bundan sıyrılabileceğini bilen sosyopatlarla birlikte yaşıyoruz, alışverişt... Devamını Gör

serra

Bu ülkede nefes alıyorsan şanslı sayılıyorsun

emirjoe

Abartma

neden-ulan-neden

arkasından ne gibi bi pislik çıkacak bakalım . tesadüfen yaşıyoruz.