Görüş Bildir
Haberler
Mancini: "Her Şey Bize Bağlı"

Mancini: "Her Şey Bize Bağlı"

Fatih
11.01.2014 - 22:55

"Fenerbahçe Derbisine Kadar..."

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini , Antalya’da devam eden devre arası hazırlık kampında GS TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Ajax maçında tüm oyunculara şans vermek istediklerini söyleyen İtalyan teknik adam, temel hedefin lige ve Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanmak olduğunu belirterek, kampın ilk üç gününden memnun olduğunu ifade etti.

Ajax maçında forma giyen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun’ın kaliteli oyuncular olduğunu belirten Mancini, iki oyuncu için “İbrahim için çok mutluyum. O çok iyi bir çocuk. Emre Can’ı da çok seviyorum. İbrahim’in gol sevincinin hazzını yaşaması çok güzeldi. Kendilerini geliştirmeleri için çok çalışmaları gerek, çünkü çok gençler. Kaliteli oyuncular olduklarını söylemem lazım” şeklinde konuştu.

Mancini, iki oyuncudan İbrahim’in kural gereği sezon sonuna kadar A takımda forma giyemeyeceğini belirterek, Emre Can ’ın ise kupa maçlarında şans bulabileceğini kaydetti.

Galatasaray’ın yeni transferi Izet Hajrovic’in çok iyi bir oyuncu olduğunu belirten Roberto Mancini, “Önemli olan yeni takımına ve çalıştığı yeni arkadaşlarına alışmasıdır. Bu kolay değil ve üç gün kısa bir süre bunun için. Zamana ihtiyacı var. Izet’in gelecek için iyi bir yatırım olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Devre arası transfer dönemi için de yorumda bulunan Mancini, “Devre arası transferleri iyi veya kötü bir periyod olabiliyor. Ocak’ta transfer piyasasında iyi oyuncular bulmak zor. Ama ben eminim takımımız için iyi isimler bulacağız” şeklinde konuştu.

İtalyan medyasında kendisi hakkında istifa edeceği yönünde çıkan haberler için Mancini, “Ocakta veya mayıs sonunda bu haberler çıkar. Bir teknik direktör hakkında konuşulduğuna eksen hep bu yönde oluyor. Ben buradayım ve mutluyum. Evet, futbolda her şey olabilir. Hiçbir zaman asla olmaz, denemez futbolda ama tekrarlıyorum Galatasaray’da mutluyum” yorumunda bulundu.

Roberto Mancini, Galatasaray’ın başına geçtikten sonraki üç ayını ise şu şekilde değerlendirdi: “Geride kalan üç ayda fiziksel ve taktiksel olarak çok geliştik. Bence hala yeterli değil. Maç içindeki durumlara göre konsantrasyonumuzu hep korumalıyız. Chelsea’yle zor maçlar oynayacağız. Fenerbahçe’nin 8 puan gerisindeyiz. Özel bir şey yapmamız için çok çalışmalıyız. Konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutmamız, sıkı çalışmamız ve kamp dönemini iyi geçirmemiz lazım.”

Sekiz puanlık farkın kapanması için oynayacakları maçları üst üste kazanmaları gerektiğinin altını çizen Mancini, “Fenerbahçe derbisine kadar galibiyet serisi yakalamalıyız. Durumun farkındayız ve kazanmak için zihinsel olarak hazır olmamız gerektiğini biliyoruz. İyi oyuncular kazanmak istedikleri zaman kazanırlar. Dediğim gibi hepsi bize bağlı” diye konuştu.

LigTv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın