Görüş Bildir
Haberler
Mancini'den Salih Uçan Açıklaması!

Mancini'den Salih Uçan Açıklaması!

Batuhan
01.08.2014 - 14:58

Mancini'den Salih Uçan Açıklaması!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, AS Roma'nın Fenerbahçe'den kiraladığı Salih Uçan'a övgüler yağdırdı

Adı, Cesare Prandelli'den boşalan İtalya Milli Takımı'yla anılan Roberto Mancini, ülkesi İtalya'da yayımlanan La Repubblica gazetesine bir röportaj verdi.

Mancini'ye, oğlu Andrea'nın da forma giydiği Honved ile Galatasaray'ın oynadığı maçı izlemek için gittiği Budapeşte'de soyunma odasında halefi Prandelli ile görüşmesi hatırlatılarak, 'Prandelli Dünya Kupası hezimetinden sonra kendisini toparlamış mıydı?' sorusu yöneltildi.

Mancini ise, 'Evet, Dünya Kupası geride kaldı ve o artık İstanbul'da yeni bir maceraya atıldı. Bu, Prandelli için de çok ilginç bir deneyim olacak' diye yanıt verdi.

Milli takım koltuğu için yeşil ışık yakan deneyimli teknik adam, Serie A'da bu sezonun, 'lı AS Roma'nın yılı olup olmayacağına ilişkin bir soruya, 'Evet, bunun için oldukça zorluyor. Juan Iturbe, transfer marketinin en hit ismi oldu. Uçan'ı da iyi tanıyorum, çünkü Fenerbahçe'de oynuyordu: muhteşem bir fiziği ve tekniği var. O Serie A için hazır bir oyuncu' ifadelerini kullandı.

Ancak yine de Juventus'un favorisi olduğuna işaret eden Mancini, bunu, Roma ve Napoli'nin takip edeceğini, ardından da Inter, Milan ve Fiorentina'nın geleceğini öne sürdü.

Eski takımlarından Inter'in bu sezon çok büyük transferlere imza atmadığı hatırlatılan Mancini, 'Lige iyi bir şekilde başlarsa, geçen yılki Roma gibi şaşırtabilir. Markaları için mücadele, mavi-siyahlıların DNA'sında var' dedi.

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0