Görüş Bildir
Haberler
Maltepe'de Sandık Kurulu Sayısı 6'ya Çıkarıldı

Maltepe'de Sandık Kurulu Sayısı 6'ya Çıkarıldı

FreiGeist
16.04.2019 - 11:18

YSK, Maltepe ilçe seçim kurullarının tüm oy sayımlarının iptali yönündeki kararını kaldırmasının ardından, Maltepe'de dün yeniden başlayan sayım devam ediyor. Sandık kurulu sayısı 2'den 6'ya çıkarıldı.

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ait oy pusulalarının sayım işlemine, Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurullarınca devam ediliyor.

CHP'nin itirazını görüşen YSK, Maltepe 1 ve 2'nci ilçe seçim kurullarının, tüm oy sayımlarının iptali yönündeki kararını kaldırmıştı.

Maltepe ilçe seçim kurullarına, sayımın hızlı yapılabilmesi için yeni terminal kurulması yetkisi de verilmişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut

sayım sayım deyip bir yerlerini yırtanlar, Maltepe de sayımın yapılmasını neden engeller yada yavaşlatmak için neden çaba gösterirler. akp teşkilatları tv le... Devamını Gör

asya28

malum 25 yıllık pislik ortaya çıkacak temizlemek için zaman gerekiyor onu da böyle 100 sandığı 1 ayda sayarak yapacaklarını sanıyorlar allahtan herşeyin fark... Devamını Gör

Tıntın

Ha gayret bir sonraki seçime az kaldı, yapabilirsiniz, yetişebilirsiniz. Ben size inanıyorum çünkü onlar konuşur ak parti yapar.