Görüş Bildir
Haberler
Malatya Pütürge'de Deprem! İşte AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfaları...

Malatya Pütürge'de Deprem! İşte AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfaları...

Sunay Korkmaz
24.01.2021 - 10:23

Malatya'nın Pütürge ilçesi merkezli deprem yaşandı.  AFAD verilerine göre 2.2 büyüklüğündeki deprem, bugün saat 13.50'de yerin 8 bin 700 metre derinliğinde meydana geldi. Vatandaşlar Türkiye'de meydana gelen son depremleri merak ediyor. Peki bugün başka deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler sayfaları yurdumuzda meydana gelen depremler ile ilgili en son verileri paylaşıyor. İşte AFAD ve Kandilli 24 Ocak son depremler sayfaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maltya Pütürge ve İzmir Menderes'te Depremler!

Maltya Pütürge ve İzmir Menderes'te Depremler!

Bugün Malatya'nın Pütürge ilçesi merkezli 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre Malatya'daki deprem saat 13.50'de yerin 8 bin 700 metre derinliğinde meydana geldi. Bugün ayrıca 07:10'da İzmir Menderes'te 1.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

En Son Nerede Deprem Oldu?

En Son Nerede Deprem Oldu?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın