Görüş Bildir
Haberler
Makyajımızın İstediğimiz Gibi Durması Bile Buna Bağlı :) 10 Maddede Yüz Temizlemenin Tüm Hassas Noktalarını Anlatıyoruz

Makyajımızın İstediğimiz Gibi Durması Bile Buna Bağlı :) 10 Maddede Yüz Temizlemenin Tüm Hassas Noktalarını Anlatıyoruz

Foreo
30.04.2019 - 16:04

1. Cilt temizliğine ilk başladığımız nokta makyajımız varsa eğer tabii ki önce onu çıkartmakla başlıyor.

2. Misel su, temizleyici mendil ya da hassas bir cildiniz varsa köpük temizleyicilere bu kısımda çok işimiz düşüyor.

3. Önce hangi yüz temizleme ürününü seçeceğinize karar verelim; yağlı bir cildiniz varsa yoğun köpüren jeller; kuru bir cilde sahipseniz temizleyici narin köpükler ya da çok hassas bir cilt yapınız varsa yeni nesil köpüren yağlar sizin için oldukça ideal olacaktır.

4. Bu ürünleri elinizle cildinize doğrudan uygulamanızla, FOREO LUNA 2 gibi yeni nesil temizleme cihazları aracılığıyla uygulamanız arasında “derin” bir fark var. Çünkü “derinlemesine” dediğimiz cilt temizliği işte tam da burada başlıyor.

Yüzünüzü yıkarken FOREO LUNA 2 ile anti-aging bakımınızı da yapmak size bir taşla iki kuş vurdurtabilir :)

5. Sonik titreşimler yayarak cildin derinliklerine doğru uyarı sağlayan cihazlar sayesinde cildi "derinlemesine temizlemek" mümkün

Bize kalırsa FOREO LUNA 2 gibi son teknolojik T-Sonik titreşimler yayan ve farklı cilt tiplerine uygun silikon başlıklara sahip cihazlar cildinizi sadece temizlemekle kalmıyor, aynı zamanda cilt tonunuzu eşitlemekten yağ salınımınızı düzenlemeye, anti aging etkisi sağlamaktan ölü cilt hücrelerini ortadan kaldırmaya kadar birçok alanda etki ediyor.

6. Cildinizi bu tarz bir cihaz ve seçtiğiniz temizleme ürünüyle 1 dakika boyunca temizlemek; hem yaşlanmanın görülen etkilerini gidermeniz, hem de cilt lekelerini azaltarak cildinizi “derinlemesine” temizlemeniz açısından bir taşla çok kuş vurmanızı sağlıyor.

7. Yüzünüzü bol suyla duruladıktan sonra sıra başka bir önemli adıma geçiyor; kullandığınız serum ve nemlendiricileri cildinize doğru uygulama kısmı. :)

8. Önce serumunuzu, ardından da nemlendiricinizi ellerinizle cildinize minik darbeler oluşturarak cilt altı katmanınıza yedirmek için uygun masajı deneyebilirsiniz.

Ancak eğer FOREO LUNA 2 tarzı bir ürüne sahipseniz bu işlemi LUNA 2'nin arka tarafında bulunan özel anti aging etkili masaj kısmıyla gerçekleştirmeniz 1 dakikanızı alacaktır. Uygun miktarda serumu ya da nemlendiriciyi cildinize yayıp ardından T-Sonic titreşimlerle cildinize yaşlanma karşıtı rahatlatıcı bir masaj yaparken, serumuzun emilimini çok daha başarılı bir şekilde arttırabilirsiniz. Bu özel titreşimler aynı zamanda ince çizgileri azaltıp ve sarkmaları önleyerek daha genç bir görünüme sahip olmanıza yardımcı oluyor.

9. Bu tarz bir temizlemenin ardından cildinize yapacağınız makyaj hem çok pürüzsüz duracaktır hem de cildiniz nemi daha alt katmanlarına kadar emebildiği için makyajınız çok daha dayanıklı kalacaktır.

10. Kısacası cildinizi temiz tutmak, onun lekesiz, genç ve ışıl ışıl kalmasıyla doğru orantılı :)

Cildinizi temizlemenin çok önemli olduğunu bilerek makyaj malzemelerinize harcayacağınız bütçenizi FOREO LUNA 2gibi cilt temizleme cihazlarına ya da nemlendirme ağırlıklı ürünlere yönlendirmeniz çok akıllıca olacaktır.