Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Makyajı Azaltmaya Çalışan Her Kadının Mutlaka Edinmesi ve Kullanması Gereken 12 Ürün

etiket Makyajı Azaltmaya Çalışan Her Kadının Mutlaka Edinmesi ve Kullanması Gereken 12 Ürün

Fulin
25.11.2017 - 11:03

Makyaj dünyasına giren çıkamıyor. Sonsuz ürün alternatifi olduğunu ve kullanmak için yeterli zaman olmadığını bilmemize rağmen aldıkça alıyoruz. Kullandığımız ürün sayısını artırdıkça da iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Cildimize, cüzdanımıza ve elbette dünyaya daha fazla zarar vermemek adına başlayan doğallık hareketi sizin de ilginizi çekiyorsa; buna nasıl başlayabileceğinizi anlatmak istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hindistan cevizi yağı.

1. Hindistan cevizi yağı.

Hindistan cevizi yağı önerisi duymak belki son dönemde bıktırmış olabilir; ancak bu o kadar mucizevi bir yağ ki hem nemlendirmede, hem bakımda, hem de makyaj çıkarmada rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2. Cilt tipine uygun, iyi bir nemlendirici.

2. Cilt tipine uygun, iyi bir nemlendirici.

Makyajı azaltmak için iyi bir cilde sahip olup kendinize güvenmeniz önemli. Cilt sorunlarınız için bir dermatologla görüşebilir, özel bakımlar yaptırabilirsiniz. Ancak özellikle bu aylarda daima kullandığınız iyi bir nemlendiriciniz olmalı.

3. Kaş ve kirpik serumu.

3. Kaş ve kirpik serumu.

Bakım yağınızı kendiniz de yapabilirsiniz, ancak uygun bir kabınız yoksa hazır versiyonları her gün uygulama yapmak için daha pratik. Her akşam düzenli kullanımda farkı görecek ve makyaja daha az ihtiyaç duyacaksınız.

4. Şeffaf bir rimel.

4. Şeffaf bir rimel.

Hem kaşlara, hem kirpiklere kullanılabilen ve doğal bir sonuç sağlayan bu ürünle doğal güzelliğinizi vurgulayacaksınız.

5. Kaliteli bir kirpik kıvırıcı.

5. Kaliteli bir kirpik kıvırıcı.

Kirpik kıvırıcıyı doğru kullanmayı öğrenmek makyajda büyük fark yaratıyor. Metal kıvırıcıyı fönle birkaç saniye ısıtıp birkaç saniye bekledikten sonra uygularsanız maşa etkisiyle daha kalıcı bir sonuç elde edersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Renkli bir dudak nemlendirici.

6. Renkli bir dudak nemlendirici.

Kış günlerinin kurtarıcısı makyajınızın da tamamlayıcısı olabilir. En koyu tonlardaki dudak nemlendiricileri bile dudağın doğal rengi gibi duruyor ve herkese yakışıyor.

7. Doğal renklerde bir dudak mürekkebi.

7. Doğal renklerde bir dudak mürekkebi.

Dudak mürekkepleri hem dudağınızda hiçbir şey yokmuş gibi doğal duruyor, hem de tüm gün boyu sabit kalıyorlar. Üstelik yanaklara da hafif bir canlılık vermek için kullanılabilir. Daha ne olsun?

8. İhtiyacınıza uygun bir makyaj bazı.

8. İhtiyacınıza uygun bir makyaj bazı.

Kim demiş makyaj bazı tek başına kullanılmaz diye? Gözenek, parlama sorunları için ya da sadece biraz ışıltı için makyaj bazını tek başına kullanabilirsiniz.

9. Vazelin.

9. Vazelin.

Simli aydınlatıcılar yerine çok az vazelin doğal bir aydınlık verecektir. Dudakları yumuşatması da bir başka artısı.

10. Ten rengi bir göz kalemi.

10. Ten rengi bir göz kalemi.

Beyaz göz kalemi daha çok tercih edilse de bazen belli olabiliyor. Ten rengi göz kalemi göz içine, göz pınarına, kaş altı ve üstüne, dudak çevresine rahatlıkla uygulanabilir ve doğallıktan ödün vermezsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yağ emici mendiller.

11. Yağ emici mendiller.

Gün içinde parlayan cildi matlaştırmanın tek yolu pudra değil. Yağ emici mendiller ve makyaj bazı ile yeniden tazelenmiş bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

12. Yüz ve göz çevresi için renkli nemlendiriciler.

12. Yüz ve göz çevresi için renkli nemlendiriciler.

'Ben cilt kusurlarımı kapatmadan rahat edemem' diyenler için fondöten ve kapatıcıya alternatif olan renkli nemlendiriciler devreye giriyor. Doğal bir görünüm verirken ağır ürünlerin vereceği zararlardan da uzak tutuyorlar.

13. En güzel halinizin doğal haliniz olduğunu unutmayın! 💖

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
529
195
80
25
20
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

imdi bunca adı değiştirilmiş makyaj malzemesinden sonra makyajsız mıyız? Çok yanıltıcı. İnsan makyajsızsa en fazla bir nemlendirici ya da güneş koruyucu sürm... Devamını Gör

Ganymedes

imdi yürek yırtılur

yeldas

yüzüne canlılık vermek ve kusurları kapatmak için bir adet bb krem.. gözlerdeki yorgunluk gitsin, canlı bakışlar olsun diye bir adet rimel.. doğal renklerden... Devamını Gör

DUMAN

bir erkek olarak sonuna kadar destekliyorum daha makyajsız daha doğal kızlar sloganımız bu