Görüş Bildir
Haberler
Yapacağın Makyaja Göre Senin Nasıl Biriyle Sevgili Olman Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Yapacağın Makyaja Göre Senin Nasıl Biriyle Sevgili Olman Gerektiğini Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
25.04.2019 - 17:54 Son Güncelleme: 24.05.2019 - 14:04

Her ne kadar doğal halin en güzeli olsa da biraz makyajdan kimseye zarar gelmez! Her makyajda biraz kişilik de vardır üstelik! Bakalım senin makyaj ritüeline uygun aday kimmiş?!

1. Öncelikle yaşını öğrenelim.

2. Kendini ne zaman daha mutlu hissediyorsun?

3. Sevgilinle akşam dışarı çıkacaksınız, o kadar giyindin süslendin. Şimdi nasıl bir makyaj yapacaksın?

4. Peki hangisi senin yaptığın göz makyajına çok yakın?

5. Makyaj yapmak için o kadar ürünü yüze sürüyorsun, uykundan feragat ediyorsun... Peki bunun sonucunda aynaya baktığında ne hissediyorsun?

6. Makyajın kıyafetinle bir bütündür. O yüzden sana en yakın tarzı seçmeni istiyoruz şimdi.

7. Hangi aynanın önünde makyaj yapmak istersin?

8. Kritik bir soru, her gece mutlaka makyajını siler misin?

9. Aşağıdaki önermelerden hangisi sana doğru geliyor?

Komik!

Sen öyle çok da makyaj yapan biri değilsin, doğal görünümlü makyajlar bile bazen seni rahatsız ediyor, o derece. Çünkü senin için önemli olan şey karşındaki insanla beraber nelere güldüğünüz. Hangi fondöteni kullandığını değil, espiri kabiliyetini önemseyen bir erkek senin beyaz atlı prensin olmalı! Kahkahalarının en güzel makyajın olduğunu düşünüyorsun, sana %100 katılıyoruz!

Olgun!

Senin için makyaj öylesine bir şey gibi, kesinlikle önceliğin değil ama kendine bakmayı da seven birisin. O yüzden senin doğallığına büyülenecek olgun bir sevgilin olsun istiyorsun. Bütün o rujlar, aydınlatıcılar bir yana kusursuz kaşların, kendiliğinden kızarmış yanakların yeterince güzel zaten :) Hiç şüphen olmasın ki tıpkı senin gibi çok doğal gelişecek süreç ve aradığın adamı bulacaksın!

Yaratıcı ve Marjinal!

Senin makyajın her zaman trendleri takip eden, gerekirse farklı bir şey denemeye açık. Sen makyajında olduğu gibi hayatında da riskler almayı, yeni şeyler denemeyi seven birisin. Karşındaki insanın da böyle olmasını beklediğin için, yaratıcı biriyle yaşayacağın ilişkinin mükemmel olacağını öngörebiliyoruz.  Evet, mavi ruj sürmek de sevdaya dahil, beraber dünyanın en marjinal çifti olacaksınız!

Romantik Prens!

Sen daha klasik makyajlar yapmaktan yanasın. Hafif bi allık, yoğun bir rimelin bile yeterli olabileceğini zaten biliyorsun. Önemli olan gözlerinin içinin ışıl ışıl olması... Senin gözlerindeki ışıltıyı yakalayacak adamın psikopat derecede romantik olacağını söyleyebiliriz. Öyle klasik bir romantik değil ama, hiç beklemediğin sürprizlere hazır olmalısın.

Asi ve Gizemli!

Kırmızı ruju ve gözlerindeki o buğulu bakışları yakalayabilecek adamın asi bir ruhu olacağını söyleyelim!  Cesaret isteyen bir makyaj tercih ettiğin belli bu yüzden asi biriyle baş etmenin yollarını da en iyi sen biliyorsun! Girdiğin ortamlarda dikkat çekmeyi başarıyorsun ama senin sevgili ruh eşin kesinlikle hiç ummadığın, beklemediğin bir anda karşına çıkacak. Oldukça gizemli biri olacağını da ekleyelim!

Dahi Bir Serseri!

Sen oldukça pratik olmayı başarabilen, zeki birisin! O yüzden sana öyle alelade bir aday çıkarmak mümkün değildi. Senin de en az kendin kadar akıllı olduğunu bildiğin biriyle beraber olman lazım ama aynı zamanda ne kadar güçlü ve seksi olduğunu da sana hissettirebilmeli! Öyle ekstra makyajlarla ''onu'' kandıramayacağını, asıl olan şeyin güzel bir gülümseme olduğunu biliyorsun, o yüzden hafif bir lipstickle gidip o serseriyi bulmaya hazırsın!

10.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
944
530
300
80
37
37
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İlkgün Özlem

Dahi Bir Serseri! Sanırım yanlız ölücem :p

fatoş

Dahi Bir Serseri! peh :D

Aysima

Dahi Bir Serseri!