Görüş Bildir

Cüneyt Özdemir'in yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, son günlerin tartışma konusu olan sosyal medyaların kapatılması ve kontrol altına alınması hakkındaki soruları cevapladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahir Ünal, Cüneyt Özdemir'den gelen Twitter, YouTube, Netflix sorularını cevaplarken AŞK 101 dizisi hakkında da konuştu.

Mahir Ünal, Cüneyt Özdemir'den gelen Twitter, YouTube, Netflix sorularını cevaplarken AŞK 101 dizisi hakkında da konuştu.

'Osman isminde bir eşcinsel üzerinden... '

'Osman isminde bir eşcinsel üzerinden... '

Mahir Ünal, 'Netflix, bir dizi istedi. Dizinin senaryosu hazırlandı ve dizi bir eşcinsel hikayesiydi ve orada Osman isminde bir eşcinsel üzerinden bir yerli yapım firmasına bir dizi yapım teklifi verdi' dedi.

İşte o görüntüler:

Twitter kapanacak mı?

Twitter kapanacak mı?

Mahir Ünal 'Twitter'ı kapatacak mısınız?' sorusuna 'Twitter bugün Alman hukukunu, Fransız hukukunu tanıyor. Ancak Türkiye'de ne hukuki ne de mali yükümlülük altına girmiyor. İran'da bugün bu siteler kapalı ama herkes VPN üzerinden giriyor. Biz sosyal ağlarla sonuna kadar görüşmelerimizi, müzakerelerimizi sürdüreceğiz. Kapatmak tabi ki çözüm değil' cevabını verdi.

Cüneyt Özdemir'in yayının tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
102
30
21
20
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Bir Netflix in memlekette operasyon düzenlemediği kalmıştı. Paralı platformda izlemenin tercih meselesi olduğu dizide ki Osman'ın cinsel kimliği Tüik'in açık... Devamını Gör

Samoa Tiger

"Peki reis sayın Bülent Ersoy'la aynı karede poz verirken de bunlar geçti mi aklınızdan?" diye soramayan gazeteciye gazeteci demem ben.

Kzlt

Sordu zaten hocam. Cüneyt özdemir; "Cinsel kimliğini hiç saklamayan çok ünlü isimler külliyede ağırlanırken sorun olmuyor da netflix'de görününce mi sorun ol... Devamını Gör

Son Mühendis

Örnek verdiği ülkeye bak, İRAN. Başka söze gerek yok. Kötü örnek gösterip az kötüye muhtaç etmek gibi bir şey. İyi olan şeyleri örnek alın!

Pasif Kullanıcı

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.