Görüş Bildir
Haberler
Mad Men Bambaşka Bir Şekilde Bitebilir miydi?

Mad Men Bambaşka Bir Şekilde Bitebilir miydi?

Hande öçalan
31.05.2015 - 15:41 Son Güncelleme: 31.05.2015 - 16:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mad Men fanları olarak her şeyi kabullenmiş, dizinin bittiğini sineye çekmiş ve final bölümünde olanları sindirmişken, size Mad Men'in son sezonu aslında çok farklı olabilirdi desek? Aman kızmayın, bu sadece bizim düşüncemiz değil, yazar Matthew Weiner'ın son sezon için 'yapılacaklar' listesini bulduk! Yani aslında Entertainment Weekly'den Anthony Breznican bulmuş.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Writer's Guild soru-cevap seansında bir tweet vasıtasıyla erişilen, Weiner ve yazar ekibinin son sezona dair 'neler olacak' listesi, aynı zamanda dizinin beyin takımının akıllarından geçen ama hayata geçmeyen düşüncelerini de açığa çıkarmış oldu.

İşte o liste;

"Eski sevgili öldürülür, sahnede gösterelim mi?"

Üzeri çizili entrikalardan da anlayacağınız gibi; 'Peggy'nin gitmesiyle gelişen Peggy ve Don dinamikleri' tamam; 'Glenn ve Betty yine birlikteler,' tamam.

Ama asıl ilgimizi çekense gerçekleşmemiş olanlar. 'Jimmy Barrett / Bobbie öldürülür (sahnede gösterelim mi?) (Eski sevgili öldürülür, sahnede gösterelim mi?)' notları gösteriyor ki, sezon finalinin ikinci kısmında gördüğümüz, Bobbie Barrett'ın cansız bedeni olabilirmiş.

Harbiden Sal'e Ne Oldu?

Harbiden Sal'e Ne Oldu?

Daha başka bir sürü fikir hayata geçirilmemiş. Dr. Faye, Pete'in Don'un gerçekte kim olduğuna dair bilgisi, Peggy'nin annesiyle ilişkisi, Sal'e ne olduğu? Peggy'nin bebeği (Catherine ölebilir ve ölüm döşeğinde bu konuyu tekrar açabilir) Pete trende Howard'ı görür, Harry'nin boşanması: Harry'nin hayatı şimdi nereye gidiyor?, Frank'in hikayesi: Güney Pasifik, Papua New Guinea, İsrail Turizm Kurulu, Hildy ve daha bir çokları.

Bunlardan bazıları son sezonda ucu açık noktalar tabii, Sal'e gerçekten de ne olduğu gibi. Bazılarıysa sezon finalinin tam tersine işleyebilecek durumlar. Ama ortaya çıkan notlarla insan, aslında neler olabilirmiş diye sorgulamadan ve neler olmasını tercih etmişler diye hayıflanmadan geçemiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0