Görüş Bildir
Haberler
Mad Max'ten Furiosa Karakterine Özel Video!

Mad Max'ten Furiosa Karakterine Özel Video!

Tolga Gürsoy
11.05.2015 - 17:20 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 15:45

Efsane serilerin arasında kendisine yer bulan Mad Max'in dördüncü halkası bu cuma sinema izleyicisiyle buluşacak. George Miller'ın yarattığı efsane, aksiyonu ve kendine has detaylarıyla izleyicinin iştahını kabartıyor. Filmin başrollerinden biri olan Charlize Theron'a özel yayınlanan videoda Furiosa karakterini daha yakından tanıyoruz. Video yeni detayları da içerisinde barındırıyor.

30 yıllık bir aranın ardından yeniden sinema salonlarını ziyaret edecek olan epik kıyamet öyküsü; günümüzün sinemasal trendleri ile kendine has kıyamet sonrası geleneğini bir araya getirmeyi hedefliyor. 

Yılın gişe canavarlarından biri olarak görülen Mad Max: Fury Road'da geçmişi pek de iyi olmayan Mad Max, hayatta kalabilmenin en iyi yolunun yalnız olmak olduğuna inanmıştır. Yine de, Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasına sürüklenir. Zalim Immortan Joe ise kendinden çalınan ve yeri dolmayacak önemli bir kaybın peşindedir.

Filmde Charlize Theron'un yanı sıra Tom HardyNicholas HoultZoë KravitzAdelaide ClemensRiley KeoughHugh Keays-Byrne ve Abbey Lee Kershaw gibi oyuncular rol alıyor.

Mad Max: Fury Road, 15 Mayıs 2015 tarihinde sinemalarda!

Kaynak: http://www.sinemajor.com/haber/5604/m...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mad Max: Fury Road - Charlize Theron / Furiosa

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın