Görüş Bildir
Haberler
Maçka Parkı’nda Doktorun Boğazını Kesen Saldırgan Adli Kontrolle Serbest

etiket Maçka Parkı’nda Doktorun Boğazını Kesen Saldırgan Adli Kontrolle Serbest

R.G.
16.06.2021 - 15:05

İstanbul’un Şişli ilçesindeki Maçka Parkı’nda doktor Süleyman Dönmezler’i iki meslektaşının yanında elindeki içki şişesiyle boğazından ağır yaralayan Emrah Danışman, bir yıl tutuklu kalmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul 38’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada sanığın avukatı müştekinin müvekkiline hakaret ettiğini, sanığın ağır tahrik altında hareket ettiğini, eylemin yaralamaya yönelik değil korkutma amaçlı olduğunu savunup tahliye istedi.

Mevcut delil durumu ve tutuklukta geçirilen süreyi dikkate alan mahkeme heyeti, sanığı ‘yurt dışına çıkış yasağı’ ve ‘haftada bir gün karakolda imza vermek’ şartıyla serbest bıraktı. Danışman’ın kasten yaralama suçundan daha önce beş kaydı daha bulunuyor.

15 yıla kadar hapis isteniyor

15 yıla kadar hapis isteniyor

İddianamede, bir hastanenin psikiyatri bölümünde asistanlık yapan Süleyman Dönmezler’in iki meslektaşıyla parkın kapısına yürüdüğü sırada Emrah Danışman’la laf atma yüzünden tartıştığı, Danışman’ın elindeki içki şişesini kırarak Dönmezler’in boğazını kestiği anlatılıyor.

İddianamede sanık Danışman hakkında, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan dokuz yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
553
149
63
18
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Savcının kapısına 2 tane vurup kaçsam 1 sene yatarım vereceğiniz cezayı sikeyim. Giydiniz o cübbeler kefen olur inşallah.

Samoa Tiger

Bu insan müsvettesinin kasten yaralamadan 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 sicili var ağır tahrik zırvasıyla adli kontrollü serbest bırakıyorsunuz. Ned... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şeriatı sunabilmek için adalet sistemini kasıtlı olarak işlevsiz gösterdiklerini düşünüyorum. Başka mantıklı açıklaması yok. Bu kaçıncı rezalet. Götünde yapr... Devamını Gör

Ukela

Mantıklı açıklaması şu , körü körüne AB uyum yasalarını hiç bizim ülkemize uyarmı uymazmı diye sorgulamadan kabul edersek bu rezillikleri daha çok görürüz. V... Devamını Gör