Görüş Bildir
Haberler
Maçın Heyecanıyla Atlamış: Liverpool-Chelsea Maçında Sahaya Giren 'YouTuber' Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

etiket Maçın Heyecanıyla Atlamış: Liverpool-Chelsea Maçında Sahaya Giren 'YouTuber' Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Batuhan
15.08.2019 - 14:38

Liverpool ile Chelsea arasında Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayan ve bugün YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz (Deli mi Ne?) ve 4 arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılmaz, maçın 14'üncü dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlamış, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılmıştı.

"Planlı değildi"

"Planlı değildi"

AA'da yer alan habere göre Yılmaz'ın, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ilk sorgusunda Süper Kupa Finali'ni izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak kaleye doğru koşmaya başladığını söylediği öğrenildi.

Yılmaz'ın ayrıca, gerçekleştirdiği hareketin önceden planlanmadığını ve beraberindeki arkadaşlarının video ve fotoğraf çektiğinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi.

Futbol müsabakalarında 'seyirden men cezası' verildi

Futbol müsabakalarında 'seyirden men cezası' verildi

Savcılık şüpheli Yılmaz'ı 'izinsiz sahaya girmek' suçundan, diğer 4 şüpheliyi ise 'izinsiz sahaya girmek suçuna iştirak' suçundan yurt dışı çıkış yasağı ve ikamete yakın karakola imza atmak şeklinde adli kontrol uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Mahkemeye çıkan Yılmaz ile 4 arkadaşı adli kontrolle serbest bırakıldı.

Şüpheliler hakkında emniyette 'futbol müsabakalarında seyirden men cezası' verildiği öğrenildi.

Sosyal medyadan #DeliMiNeSanaYakısmadı tepkisi

Sosyal medyadan #DeliMiNeSanaYakısmadı tepkisi

YouTube'daki kanalında çektiği videoları yayınlayan Ali Abdülselam Yılmaz'ın, Liverpool ile Chelsea arasında dün Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final maçında, ilgi çekmek için sahaya atlaması sosyal medyada tepki çekmişti. #DeliMiNeSanaYakısmadı etiketi TT listesine girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takipçi kaybediyor

Takipçi kaybediyor

Sosyal medyadan Ali Abdülselam Yılmaz’ın YouTube kanalına abone olanların takibi bırakması yönünde çağrısı yapıldı. YouTube’da 4 milyon 583 bin 41 abonesi bulunan Ali Abdülselam Yılmaz’ın abone sayısı tepkiler nedeniyle düşmeye devam ediyor.

"Her şey bir tık uğruna"

"Her şey bir tık uğruna"

Sosyal Medya Uzmanı Abdi Baktur, yaşanan olayla ilgili yaptığı değerlendirmede, dijital medyada, tıklanma, birkaç abone ve birkaç beğeni uğruna birçok şeyin feda edildiği, milli, manevi ve kültürel değerlerin yıpratıldığını söyledi.

YouTube'daki kanalında videolar çeken 'Fester Abdü' adıyla da bilinen Yılmaz'ın uluslararası bir futbol organizasyonunda sahaya girmesinin Türkiye'nin imajını zedelediğini Baktur, 'Dijital platformlar özgür ama bunlar için devasa organizasyonları tehlikeye atmak, ülkeyi böyle risk altına sokmak, imajını zedelemek bir video için nelerin yapılabileceğini gösteriyor. Bir video uğruna her şeyi feda edebilecek konuma sürüklenen YouTuber kitlesi, bu işi kontrol edilemez bir hale getirdi. Bu kitlenin en büyük sorunu tık uğruna, abone uğruna her şeyini düşünmeden feda edebilmesinden kaynaklanıyor.' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1066
441
62
36
32
25
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kirik-toprak-testi

Twitter da yazmışlar. Sahaya girmesine engel olamayan kaçıran güvenlik görevlileri işlerinden çıkarılmışlar. Ayrıca zafiyete sebep oldukları için sertifikala... Devamını Gör

KaranlıkTaraf

Umurumda değil abi, milyonların izlediği bir müsabakada üzerinde fuck off yazılı tshirt ile sahaya atla sonra maçın heyecanı ile yaptım. Ulan ülkenin itibarı... Devamını Gör

Marv

benm merak ettiğim ve içimi karartan şey böyle bi gerizekalıyı takip eden 4 milyon kişi ve o kişilerle aynı ülkede aynı haklara sahip olmak