Görüş Bildir
Haberler
Lupin Dizisine Hayran Olup "Keşke Hiç Bitmeseydi" Diyenlerin İzlemesi Gereken 13 Heyecan Verici Dizi

Lupin Dizisine Hayran Olup "Keşke Hiç Bitmeseydi" Diyenlerin İzlemesi Gereken 13 Heyecan Verici Dizi

18.06.2021 - 15:03

Lupin'in yeri ayrı tabii!

Açıklamalar: Beyazperde

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Leverage

1. Leverage

Onlar, 21. yüzyılın zenginden alıp fakire veren Robin Hood'ları. Her biri kendi alanında uzmanlaşmış, kalifiye soygunculardan oluşan Leverage ekibi, akıllara durgunluk veren yöntemlerle kendi adaletlerini sağlıyor.

A Takımı, Görevimiz Tehlike gibi klasikleşmiş dizi ve filmlerin mirasyedisi olarak tanılanabilecek dizide lider Nathan Ford’un başını çektiği ekipte üçkağıtçı Sophie Gina, tetikçi Eliot, Christian Kane, hırsız Parker ve hacker Alec ile birlikte, acımasız kapitalist şirketlerden alıp hakkı yenen masumlara adalet dağıtıyor.

2. Whitechapel

2. Whitechapel

Londra'nın Whitechapel'in zıt cephelerine karşı kurulmuş olan bir dizi kanlı, trajik ve imkansız suç işleniyor. Hızlı izlenen bir müfettiş, sertleştirilmiş bir dedektif çavuş ve tarihi cinayet uzmanı, Londra'nın Whitechapel bölgesinde geçmişle bağlantıları olan modern suçları araştırıyor.

3. Hustle

3. Hustle

Her bölümün konusu, 'uzun dolandırıcılık' sanatını yürüten, genellikle faaliyetleri ahlaka aykırı ve / veya yasa dışı olan veya karakteri sevmedikleri diğer kişilerle temel bir olumsuz kişiliğe sahip olan bir ' işareti ' hedef alan bir dolandırıcı ekibine odaklanır. 'Dürüst bir adamı kandıramazsın' inancına bağlı kalarak acı çekiyorlar.  Her ne kadar dolandırıcı olsa da, takım, bazen markalarının mağduru olan diğer kişilere genellikle onlara anonim maddi tazminat vererek yardım etmeyi ve kendilerine ait olmayan hiçbir şeyi çalmamayı içeren ahlaki ve onurlu bir kod sergiliyor. 

4. Sherlock

4. Sherlock

Modern bir Sherlock Holmes uyarlaması.. Bu kez Sherlock günümüz Londra'sında, günümüz şartlarında çözüyor davaları. Yanında yine Doktor Watson, en büyük düşmanı yine Moriarty. Adresi yine Baker Street..

Değişen tek şey, cep telefonları, mesajlar, mailler, bloglar yani teknoloji. Ama Sherlock hala kendi tarzında ilerliyor..

5. White Collar

5. White Collar

Peşindeki FBI ajanı Peter Burke, nitelikli dolandırıcı Neal Caffrey'yi yakalayınca; onlar da dahil herkes, bu işin bittiğini sanar. Oysa ki macera yeni başlıyordur. Neal ve Peter bir iş birliği yapmak üzere bir araya gelirler. Neal özgürlüğü karşılığında, Peter'a suçluları yakalama konusunda yardımcı olmayı teklif eder.

Neal'ın teklifi kabul edilir edilmesine de, işler her iki tarafın da umduğu kadar kolay olmayacaktır. Macera başlar, kozlar oynanır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Carmen Sandiego

6. Carmen Sandiego

Carmen Sandiego, dünya çapında usta bir hırsız olan Carmen Sandiego’nun maceralarını konu ediyor. Yeteneklerini iyilik için kullanan usta hırsız Carmen, ekibiyle birlikte dünyayı dolaşır. Carmen, ekibinin de yardımıyla V.I.L.E'nin hain planlarını engellemek için çabalar.

7. The Stranger

7. The Stranger

The Stranger, en yakınındaki insanlarla ilgili sırları ortaya çıkarmak için mücadele eden bir adamın hikayesini konu ediyor. Adam Price'ın eşi ve iki çocuğu ile birlikte mükemmel bir yaşamı vardır. Ancak bir gece barda otururken yanına gelen yabancı, karısı Corinne hakkında önemli bir sır söyler. Olanlara başlarda anlam veremeyen Adam, kendisine anlatılanları araştırmaya başlar. Genç adam, bir anda kendisini en yakınları hakkında bilmediği gerçekleri öğrenmek için amansız bir mücadelenin içinde bulur.

8. What / If

8. What / If

Netflix'te izleyici karşısına çıkan What / If, 'Revenge' dizisinin yaratıcısı ı Mike Kelley tarafından ekrana taşınıyor. Her bölümde farklı bir hikayeyi takip eden dizinin başrolünde Renee Zellweger bulunurken yürütücü yapımcı kadrosunda Robert Zemeckis, Mike Kelley, Melissa Loy, Alex Gartner, Charles Rovin ve Jack Rapke gibi isimler görev yapıyor.

9. Narcos

9. Narcos

Uyuşturucu İle Mücadele Dairesi’nde çalışan bir Meksikalı bir ajan olan Javier Pena, ünlü Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ı yakalamak için Birleşik Devletler tarafından Kolombiya’ya yollanır.

Escobar'ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizi, dünya çapına yayılmış bir uyuşturucu şebekesini engellemeye çalışan kolluk kuvvetlerini konu ediniyor.

10. Ratched

10. Ratched

Ratched, akıl hastanesinde hemşirelik yapan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. İş arayışında olan Mildred, bunun için bir psikiyatri hastanesine başvurur. Hastanede, insan zihni ile ilgili rahatsız edici deneyler yapılmaktadır. Kendisini mükemmel bir şekilde gösteren Mildred, bir hemşirede aranması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu belirtir. İşe kabul edilmesinin ardından Mildred, zamanla zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başlar. Çok geçmeden Mildred'ın güzel görünüşünün ardında yatan korkunç gerçekler ortaya çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ozark

11. Ozark

Başrolde yer alan Jason Bateman'ın yönetmenlik ve yapımcı olarak da katkıda bulunduğu Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Byrde'ın Finans ve Danışmanlık Şirketi'nin Meksika'nın en büyük ikinci uyuaşturucu kartelinin para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri'ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

Byrde Ailesi için elbette bu kaçış bir son değil, maceralı bir hayatın başlangıcı olacaktır.

12. Revenge

12. Revenge

Tam bir entrika zincirini ekrana getiren Revenge'in biraz pembe dizi havası taşıdığını itiraf ederek, adından anlaşıldığı gibi bir öç alma hikayesi olduğunu söyleyebiliriz.

Annesi ölmüş, babası ise haksız yere suçlanmış olan Amanda, yıllar sonra yaşadığı yere geri dönecek ve intikamını alacaktır. Yaşadıkları çevredeki sosyete mensubu kişiler tarafından hayatının mahvolduğunu düşünen Amanda, Emily olarak geri döner ve intikam başlar!

13. Poirot

13. Poirot

Agatha Christie’yi tanıyan onun kitaplarının ve dedektiflik tarihin en ünlülerinden Hercule Poirot‘yu tanır. Yani en temel haliyle bir dedektiflik dizisi. Poirot’yu tanıyanlar için de tahmin edeceğiniz gibi onun roman ve kısa öykülerdeki maceralarının bir TV dizisi olarak bölümler halinde ekrana aktarılması.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın