Görüş Bildir
Haberler
Lumia Black Dağıtılmaya Başlandı

Lumia Black Dağıtılmaya Başlandı

04.01.2014 - 13:35 Son Güncelleme: 04.01.2014 - 13:43

Eğer siz de bir Nokia Lumia sahibiyseniz, bu güncelleme haberi sizi çok sevindirecek!

Nokia, Windows Phone 8 için 'Lumia Black' güncellemesini önümüzdeki haftadan itibaren Çin'de kullanıma sunacak. Windows Phone 8 Update 3'ün üzerine gelecek olan güncelleme diğer ülkelere önümüzdeki aylarda sunulacak.

İlk defa Lumia 1520 tanıtımında ortaya çıkan Lumia Black güncellemesi, ABD'li taşıyıcı AT&T tarafından Lumia 1020'ye Aralık'ta sunulmaya başlanmıştı. Ancak dünya çapındaki diğer Lumia kullanıcıları, güncellemeyi sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorlardı. Çince blog sitesi WPDangise Çinli kullanıcıların 8 Ocak'tan itibaren güncellemeyi alacağı haberini verdi. Nokia'nıngüncelleme sayfasındaki 'hazır olun' mesajı ise güncellemenin dünya çapındaki dağıtımının kademeli olacağına işaret ediyor.

WPDang'a göre güncelleme, Çarşamba gününden itibaren Lumia 1020, Lumia 925 gibi en sonGDR2 cihazlarına sunulacak ve öncelik, daha yeni cihazlara verilecek. Lumia Black güncellemesi, Nokia'nın birtakım özel uygulamalarının yanında kullanımı kolaylaştıran bazı ince ayarlar içeriyor. Lumia Black'in Çince sürümüne gelen işlevler arasında 'çağrı engelleme' ve 'uygulama klasörü' olarak tercüme edebileceğimiz yeni işlevler bulunuyor.

Diğer yenilikler arasındaysa 'Ekrana bak', Nokia Camera ve Storyteller uygulamaları, RAW desteği ve Bluetooth LE 4.0 desteği var.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/lumia-bl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?