Görüş Bildir
Haberler
Luis Enrique: "Arda Turan Yarın Oynayacak"

Luis Enrique: "Arda Turan Yarın Oynayacak"

Arda Turan, Barcelona'nın Espanyol ile yarın oynayacağı maçta ilk kez forma giymeye hazırlanıyor. Teknik direktör Luis Enrique, yarınki maçla ilgili 'Arda ve Aleix iyi durumdalar. İkisi de çok mutlu. Ne kadar süre alacaklarını bilmiyorum ama yarın ikisi de oynayacak' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona'nın İspanya Kral Kupası'nda yarın Espanyol ile karşılaşacağı maçta ilk kez takımının formasını giymeye hazırlanıyor.

Arda Turan ve Katalan ekibinin diğer transferi Aleix Vidal, teknik direktör Luis Enrique'nin şans vermesi halinde Kral Kupası son 16 turunda Espanyol karşısında oynanacak derbi maçta sahaya çıkabilecek.

7 Numaralı Formayı Giyicek

Barcelona'da Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta gibi yıldız futbolcularla oynayacak Arda, 7 numaralı formayı taşıyacak.

"İkisi de Oynayacak"

"İkisi de Oynayacak"

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, yarın İspanya Kral Kupası'nda Espanyol ile oynayacakları maçta, FIFA'nın kulübe verdiği ceza sebebiyle sezonun ilk yarısında forma giyemeyen milli futbolcu Arda Turan ve Aleix Vidal'in sahaya çıkacağını söyledi.

İspanyol teknik adam, kulübün televizyonu Barca TV'den canlı yayınlanan toplantıda, 18 kişilik maç kadrosuna dahil ettiği Arda Turan ve Aleix Vidal'in oynayıp oynamayacağı konusunda 'Elimizdeki antrenman verileri, ikisinin de 90 dakika oynayabileceklerini gösteriyor. Arda ve Aleix iyi durumdalar. İkisi de çok mutlu. Ne kadar süre alacaklarını bilmiyorum ama yarın ikisi de oynayacak' ifadelerini kullandı.

Arda ve Vidal'in kaliteli oyuncular olduğunu vurgulayan ve savunma yönünden de takıma katkı sağlayacaklarını belirten Enrique, 'Arda, hem orta saha hem kanatta oynayabiliyor. Aleix'ten ise savunmanın sağı ve ortasının yanı sıra kanatta da faydalanabiliriz' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın