Görüş Bildir
Haberler
Lucid rüyalar yaşayan için kabus mudur?Lütuf mudur?

Lucid rüyalar yaşayan için kabus mudur?Lütuf mudur?

wellbutrin
25.11.2016 - 11:33

Lucid rüya görmek istediğinizden ne kadar eminsiniz?

Lucid rüya görmek istediğinizden ne kadar eminsiniz?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyalarını net olarak hatırlayan herkesin lucid rüya görmek için oldukça fazla şansı vardır. İşin esasında gün içerisinde herkes rüyasını yönlendirme fırsatı bulur.Ancak rüyalarını net olarak hatırlayanların bu durumu hatırlama şansları vardır.

Rüyalarını net olarak hatırlayan herkesin lucid rüya görmek için oldukça fazla şansı vardır. İşin esasında gün içerisinde  herkes rüyasını yönlendirme fırsatı bulur.Ancak rüyalarını net olarak hatırlayanların bu durumu hatırlama şansları vardır.

Lucid rüya görmek ve bu tecrübeyi yaşamak daha doğrusu bunu yaşadığını hatırlamak isteyenler için tavsiyelerim olacak.

  • Öncelikle rüyalarınızı not edin

  • Uyandığınızda rüyamı hatırlıyorum diyerek bilincinize telkin vermelisiniz.

  • Rüyalarınızı hatırlamaya çalışın. 

  • Ne görmek istiyorsanız uyumadan önce kendinize telkinler verin

  • Hatırlamaya ve rüyada bilinci yakalamaya niyet edin

  • Kendinize bir obje belirleyin sizden başka kimsede olmayan ve onu rüyada görmeye çalışın rüyanızda bu objeyi gördüğünüz anda rüya içerisinde bilinçli olmaya başlamışsınız demektir.

Şimdi sorumuz gerçekten rüyanızı yönetmek ister misiniz?Eğer bunu gerçekten istiyorsanız bir kez daha düşünün derim...

Şimdi sorumuz gerçekten rüyanızı yönetmek ister misiniz?Eğer bunu gerçekten istiyorsanız bir kez daha düşünün derim...

Uykuya daldığınız her an kendi oluşturduğunuz dünyanızda isterseniz uçuyorsunuz,isterseniz kalabalık bir partidesiniz,isterseniz sevdiğiniz insanla berabersiniz... Çok güzel evlere ,arabalara da sahip olabilirsiniz,bulutların üstünde de gezebilirsiniz...

Uykuya daldığınız her an kendi oluşturduğunuz dünyanızda isterseniz uçuyorsunuz,isterseniz kalabalık bir partidesiniz,isterseniz sevdiğiniz insanla berabersiniz...  Çok güzel evlere ,arabalara da sahip olabilirsiniz,bulutların üstünde de gezebilirsiniz...

Uyku esnasında hayal gücü kuvvetli olanların ve rüyasını hatırlayanların rüya esnasında bu durumdan keyif alması 10 üzerinden 9 a kadar yükselebiliyor.

Güzel yanları olduğu kadar korkunç yanları olduğu için çok dikkat edilmesi gereken bir yöntemdir. Yani aslında kontrol edilmesi gereken bir yöntemdir.Kontrolsüzce kullanıldığında kendiniz için kabusa çevirebilirsiniz.

Güzel yanları olduğu kadar korkunç yanları olduğu için çok dikkat edilmesi gereken bir yöntemdir.  Yani aslında kontrol edilmesi gereken bir yöntemdir.Kontrolsüzce kullanıldığında kendiniz için kabusa çevirebilirsiniz.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesela ben bu durumu kontrol altına almadan önce Başlarda sürekli uyumak için çabalıyordum Boş vakitler oluşturmaya çalışıyordum ancak vücudumuzun da uyumak için zamanları var .Beynimizi koşullandırdığımız şartlarda uyku düzenini değiştirmek uyku düzenini bozmaktan ve daha fazla uykusuz kalmaktan başka bir işe yaramıyor.Vücudun ayarı bozulunca daha fazla arızalanıyorsunuz.

Mesela ben bu durumu kontrol altına almadan önce  Başlarda sürekli uyumak için çabalıyordum Boş vakitler oluşturmaya çalışıyordum ancak vücudumuzun da uyumak için zamanları var .Beynimizi koşullandırdığımız şartlarda uyku düzenini değiştirmek uyku düzenini bozmaktan ve daha fazla uykusuz kalmaktan başka bir işe yaramıyor.Vücudun ayarı bozulunca daha fazla arızalanıyorsunuz.

Rüyadan uyandığım her an hayat bana 1 kademe daha tatsız gelmeye başladı Bazen rüyadan uyanıp ağlama krizlerine girdiğim oldu. Dışarıya çıkmak istememek,işe gitmek istememek gibi semptomlara yakalandım. Uyandığımda o yaşadıklarımın gerçekte olmadığını bilmek çok acıydı...

Rüyadan uyandığım her an hayat bana 1 kademe daha tatsız gelmeye başladı  Bazen rüyadan uyanıp ağlama krizlerine girdiğim oldu.  Dışarıya çıkmak istememek,işe gitmek istememek gibi semptomlara yakalandım.  Uyandığımda o yaşadıklarımın gerçekte olmadığını bilmek çok acıydı...

Lucid rüyaya yeni başladığım dönem ruhsal bunalımın diplerinde yaşadığım bir dönemdi Zaten ruhi bunalım yaşadıktan sonra gerçek dünyadan kaçmanın yollarından biri olarak bu yöntemi araştıranların sayısı da epey çok.

Evet rüyalarımı yönlendirmeyi bir dönem gerçek dünyadan kaçış için kullanmıştım.Bunun bana sandığımdan daha fazla zarar vermeye başladığını da tecrübe ettim.

Bu durum zamanla farkındalıkta bir üst boyuta geçmemi sağladı... Esas soru şuydu; Lucid rüyaya devam edip güzel şeyler yaşadıktan sonra gerçek hayata dönmek mi daha acıdır? Rüyadayken kötü şeyler yaşayıp uyandığın zaman oh be rüyaymış demek mi daha iyidir ?

Bu durum zamanla farkındalıkta bir üst boyuta geçmemi sağladı... Esas soru şuydu;  Lucid rüyaya devam  edip güzel şeyler yaşadıktan sonra gerçek hayata dönmek mi daha acıdır?  Rüyadayken kötü şeyler yaşayıp uyandığın zaman oh be rüyaymış demek mi daha iyidir ?

Benim sizlere tavsiyem, Bazı durumların kontrolünü ele geçirmeye çalışmaktan vazgeçin.Hayat yolunda gitmeyecekse gitmesin.Bir şekilde su akacak ve yolunu bulacaktır. Çok tecrübe etmek isterseniz de bunu yine akışına bırakın yaşamak kaderinizde varsa yaşayacaksınızdır.

Benim sizlere tavsiyem,  Bazı durumların kontrolünü ele geçirmeye çalışmaktan vazgeçin.Hayat yolunda gitmeyecekse gitmesin.Bir şekilde su akacak ve yolunu bulacaktır.  Çok tecrübe etmek isterseniz de  bunu yine akışına bırakın yaşamak kaderinizde varsa yaşayacaksınızdır.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın