Görüş Bildir
Haberler
Lucescu: "Şanslı Bir Kura Olmadı"

Lucescu: "Şanslı Bir Kura Olmadı"

Fatih
17.07.2015 - 20:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Daha önce Türkiye'de teknik direktörlük yapan Lucescu, Fenerbahçe eşleşmesinde çok da şanslı olmadıklarını dile getirirken, ilk maçtan Fenerbahçe ile eşleşmek istemediklerini dile getirdi. Başarılı çalıştırıcı Şampiyonlar Ligi için gerekli tecrübeye sahip kaliteli bir takım olduklarını da dile getirdi.

''ŞANSLI BİR KURA OLMADI...''

''Orada bizi güzel bir futbol atmosferinin beklediğini söyleyebilirim. Özel olacak çünkü Fenerbahçe men cezası aldıktan sonra Avrupa'da maça çıkmadı. Bu transfer döneminde popüler oyuncuları aldıklarına şaşırmadım. Türk futboluna ne kadar adapte olacaklarını birlikte göreceğiz. Ancak biz de Şampiyonlar Ligi'nde çok tecrübeliyiz . Tabi ki ilk maçtan Fenerbahçe ile karşılaşmak istemezdim ama oynayacağız. Çok şanslı bir kura olmadı. Ama Shakhtar daha önce de çok iyi rakiplerle eşleşti. Bu aslında bizim oyuncularımızın iyi futbol sergilemeleri için bir motivasyon kaynağı.''

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/ve-luceden-ilk-y...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0