Görüş Bildir
Haberler
Lucescu: "Fenerbahçe ile Eşleşmek İstemezdim"

Lucescu: "Fenerbahçe ile Eşleşmek İstemezdim"

Enver K.
27.07.2015 - 19:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Önce kura sistemini, ardından da rakipleri Fenerbahçe'yi değerlendiren Lucescu şunları söyledi:

'Şampiyonlar Ligi ön elemesi kurasıyla ilgili sisteme saygı duymak zorundayız. Bütün sistemler değişebilir. Ancak mevcut sisteme uyum sağlamalıyız. Bu seviyede çok iyi takımlar var veFenerbahçe de bunlardan biri. Biz de biliyoruz ki, siz de biliyorsunuz ki gruplara çıkabilmek için belli şartlar gerekiyor. Yarın iyi şeyler olacağından eminim. Atmosfer biraz farklı. Sahaya çıktığımızda ilginç şeyler olacaktır. Ben Türkiye'den ayrılırken herkesle iyi ilişkiler içersindeydim. Tekrar İstanbul'da olmaktan mutluyum. İlk maçımızın Fenerbahçe ile olmasını açıkçası istemezdim. İki takım da kapasitesi dahilinde elinden geleni yapacak. 

Fenerbahçe'nin transferlerini değerlendiren Rumen teknik adam, 'Bence futbolda bir futbolcuyu ya da birkaç futbolcuyu almak bir şeyi değiştirmiyor. Fenerbahçe önemli transferler yaptı. Sonuç olarak iki farklı potansiyele sahip takım karşı karşıya gelecek. Her takımın kendisine göre tecrübeleri vardır. Şampiyonlar Ligi'ne kim devam edecek bekleyip göreceğiz. Fenerbahçe'nin nasıl oynadığını gördük. Onlar da bizim oyunumuzu görme şansına sahip oldular.Fenerbahçe'nin başında tecrübeli ve iyi bir teknik adam var. Her şampiyona bir testtir. Hazır mıyız değil miyiz bunu göreceğiz. Emery 'İstanbul'da oynamak gerçek erkekler için bir testtir' derken neyi kastetti bilmiyorum. Muhtemelen Fenerbahçe'nin fiziksel üstünlüğünü kastetmemiştir. Güçlü bir kulüp olduğuna şüphe yok ama bizim takımımız da tecrübeli ve iyi organize olmuş bir takım. Yarın güzel bir maç olacağını düşünüyorum.' diye konuştu.

SRNA: RAKİBİMİZ KALİTELİ OYUNCULARA SAHİP

Takımın tecrübeli ismi Darijo Srna ise, '6 sene sonra tekrar görüşmek gerçekten çok güzel. İstanbul'u ve Türkiye'yi seviyorum. Bu ülkenin gelenekleri ve kültürü her zaman dikkatimi çekmiştir. Yarın isterim ki hep beraber alacağımız güzel bir sonuçla teknik direktörümüzün doğum gününü kutlayalım. Takımımızın hazır olduğunu düşünüyorum. Geçmişe takılı kalmamamız gerekiyor. Biz hep önümüze bakıyoruz. İyi bir takımımız, iyi bir teknik direktörümüz var. Uzun bir aradan sonra ön eleme oynayacağız ama kendimize güveniyoruz. Rakibimiz de iyi bir teknik adama ve kaliteli oyunculara sahip. Taraftarlar açısından çok güzel bir maç olacağına inanıyorum.' diye konuştu.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0