Görüş Bildir
Haberler
Lou Reed: 'Hiçbir Zaman The Beatles'ı Sevmedim'

Lou Reed: 'Hiçbir Zaman The Beatles'ı Sevmedim'

Daha önce John Lennon, Jim Morrison, Robin Williams, David Bowie, Tupac Shakur, Wayne Coyne ve Michael Jackson'ın verdiği röportajları animasyona dönüştürerek modernize eden Blank on Blank, şimdi de Lou Reed'in 1987 senesinde Joe Smith'e verdiği bir röportajını aynı şekilde yayınladı. Röportajda Reed, grubu The Velvet Underground, Amerika ve The Beatles hakkında birbirinden ilginç anlatımlarda bulundu. 

Röportajda 'Burası sanki bir av ülkesi. En iyisi kaçmak' diyen ve 'Bazen gelen vahşilik derecesindeki tepkilere çok şaşırıyordum. 'Heroin' şarkısının çıkışından sonra insanların gözünde sanki Papa'yı öldürmüştüm' açıklamasında bulunarak 60'lardaki Amerika'yı tanımlamaya çalışan Lou Reed, 'Zamanında büyük bir Amerikan romanı yazmak istemiştim. Ama rock n' roll'u da çok seviyordum ve kopamıyordum. Sanırım iki tutku birleşti ve müziğimiz ortaya çıktı' gibi açıklamalarda bulunuyor.

Kendisine The Beatles ve The Doors hakkında soru yöneltilmesi üzerine her iki grubu da sevmediğini belirten ve grupları 'çöp' ve 'aptal' olarak tanımlayan Lou Reed, 'Bana gelip sorsanız, 'Peki siz kimi seviyorsunuz?', size, 'Hiç kimse' derim' gibi ilginç bir açıklama yapıyor. 

  • Radyo eksen
Kaynak: http://www.radioeksen.com/yazi-detay/...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın