Görüş Bildir
Haberler
Liverpool'u Bunalımdan Arda Çıkartacak...

Liverpool'u Bunalımdan Arda Çıkartacak...

Fatih
14.05.2014 - 23:52

Liverpool'u Bunalımdan Arda Çıkartacak...

İngiltere Premiere Ligi'nde şampiyonluğu elleriyle Manchester City'e veren Liverpool, önümüzdeki sezon yepyeni bir takım kurmak ve bu şoku üzerinden bir an önce atabilmek için düğmeye bastı.

İngiltere'de son 3 haftasına büyük bir avantajla girip lig sonunda şampiyonluğu Manchester City'e kaptıran ve 24 yıllık özleme yine son veremeyen Liverpool'da hedef Türk oyuncu Arda Turan...

Ayağına kadar gelen fırsatı bu sezon tepen Ada devi. 2007 ve 2010 olmak üzere iki kez ABD'li iş adamlarına satılmıştı. Şu anda kulübü yöneten New England Sports Ventures şirketi, kulüp yöneticileriyle yaptığı toplantıda önümüzdeki sezonun transfer bütçesini görüştü.

JUVENTUS VE MANU DA PEŞİNDE

Alınacak transferler arasında 2013 eylül ayında sözleşmesini Atletico Madrid'le 30 Haziran 2017'ye kadar uzatan Arda Turan da var. Ancak Arda'yı almak o kadar kolay değil. Zira 3 yıl önce 12 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Atletico Madrid'e geçen Türk yıldızın şu anki bedeli tam 41 milyon euro.

Teknik Direktör Diego Simeone'nin gözbebeği olan, takımdan gönderilmesini istemediği tek futbolcu konumunda bulunan Arda'nın tek talibi Liverpool değil. İtalya'da şampiyonluğu kazanan Juventus, Fransız Monaco, İngiliz devi Manchester United gibi dev takımlar Atletico Madrid'in kapısını aşındırıyor.

LIVERPOOL'U BU BUNALIMDAN ANCAK ARDA ÇIKARTIR

İngiltere liginin uzmanları ve maç yorumcuları da haylkırıklığıyla biten sezonda yapılacak böyle bir transferin takımı ve camiayı canlandıracağı ve eğilen başları tekrar dikleştireceği kanısında.. Bir bir İngiliz gazetecinin Arda Turan'ın Liverpool'a transferi gerçekleştiği taktirde kulüpte oluşacak havayı yazdı. Yazıdaki bir cümlesi bu transferin önemini en iyi şekilde özetliyor: Liverpool'un bu sezonki hayalkırıklığı ile birlikte oluşan bu bunalımdan Ancak Arda transferi çıkartır.

ALİ ESER - GAZETESPORT

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1422...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın