Görüş Bildir
Haberler
Lisede Dehşet! Okul Müdürü Öğrencisi Tarafından Pompalı Tüfekle Öldürüldü

Lisede Dehşet! Okul Müdürü Öğrencisi Tarafından Pompalı Tüfekle Öldürüldü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, görev yaptığı Anadolu lisesinde öğrencilerden İ.P. tarafından pompalı tüfekle vurulan okul müdürü Ayhan Kökmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Jandarma olayın ardından, hakkında okulda disiplin soruşturması süren İ.P. ile okuldan uzaklaştırılan arkadaşı U.Y. ve tüfeğin sahibi U.Y.'nin babası B.Y.'yi gözaltına aldı.

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, bugün saat 15.00 sıralarında, veli toplantısı öncesi görev yaptığı okulda pompalı tüfekli saldırıya uğradı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan 2 çocuk babası Kökmen, çağrılan ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ayhan Kökmen, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

3 kişi gözaltına alındı

Jandarma, olayın ardından, 11'inci sınıf öğrencileri İ.P. ile bir süre önce okuldan uzaklaştırılan U.Y.'yi ve olayda kullanılan tüfeğin sahibi olan, U.Y.'nin babası B.Y.'yi, Ödemiş'in kırsal Kızılcaavlu Mahallesi'nde gözaltına aldı. Olayda kullanılan ve toprağa gömülen tüfek de ele geçirildi.

Gözaltına alınan iki öğrenciden İ.P.'nin hakkında disiplin soruşturması yürütüldüğü, dün Okul Müdürü Ayhan Kökmen tarafından okulun dışında U.Y.ile birlikte sigara içtikleri için uyarıldığı öğrenildi. Kökmen'in bugün de İ.P.'yi saçları uzun olduğu için uyardığı belirtildi. Bunun üzerine İ.P.'nin okuldan ayrılıp, arkadaşı U.Y ile birlikte döndüğü ve pompalı tüfekle Müdür Kökmen'e üç el ateş ettiği, birinin boşa gittiği diğer ikisinin ise isabet ettiği öğrenildi.

Savcılık inceleme yaptı

Savcılık inceleme yaptı

Ayhan Kökmen

Cinayetle ilgili olarak Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Olayı soruşturan savcı, hastane morgundaki incelemesinin ardından okula da geldi. Ayhan Kökmen'e İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılmasına karar verilirken, olayla ilgili inceleme ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Şüpheli iki öğrencinin ifadelerinin de savcı tarafından alınacağı belirtildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Firat Aydin

genc çomar nesil yetisiyor

net oruspuçocuğu net. baksana tesbihi de sallıyor oruspuçocuğu. her okulda var böyle tiplerden. inanmayacaksınız ama fen lisesinde bile var. puan başarı fark... Devamını Gör

alpagut-han

bence idam edeceksin...

negerekvar

çok yaşa hırtlar vadisi !