Görüş Bildir
Haberler
Linnes'den Beşiktaş İtirafı!

Linnes'den Beşiktaş İtirafı!

Batuhan
26.03.2015 - 13:05

Bir dönem Beşiktaş'ın gündemindeki Martin Linnes, siyah-beyazlı takım hakkında ülke basınına açıklamalarda bulundu.

Sezon başında ve Ocak ayında adı sık sık Beşiktaş ile anılan sol bek Martin Linnes, siyah-beyazlı takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Martin Linnes, Beşiktaş'tan teklif aldığı için gurur duyduğunu söylerken, Molde'de kalış sebebini de açıkladı.

''Beşiktaş'ın teklifi heyecan ve gurur vericiydi. Avrupa'da her zaman olan Türkiye'nin en iyi takımlarından. Bu yüzden kalma kararı benim için çok zor bir karar oldu. Ancak Molde'de kalmayı tercih ettim. Burada başarılı performansımı sürdürürsem daha fazla fırsat bulacağıma inanıyorum.''

ÖNEMLİ OLAN PARA DEĞİL!

Linnes'e Beşiktaş'a gitmesi halinde daha fazla kazanacağı hatırlatılında, Norveçli oyuncu, ''Ancak benim için bunun bir önemi yok. Bazıları bu konuda farklı düşünüyor olabilir. Ben hala kendimi geliştirmem gerektiğini düşünüyorum. Gelecekteki adımımım doğru olmasını istiyorum. İleride önemli fırsatlar geleceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

''YENİ FIRSATLAR ÇIKACAKTIR''

Norveçli oyuncu, Beşiktaş'ı hala takip etmeyi sürdürdüğünü de belirtirken son olarak, ''Beşiktaş kararını aldığımda benim için olay bitmişti. Beşiktaş'ı yine takip ettim. Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elediler. Ama ben ileride yine karşıma başka fırsatların da çıkacağını düşünüyorum'' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/linnesden-besikt...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0