Görüş Bildir
Haberler
Line, Gelirlerini Bir Önceki Çeyreğe Oranla Yüzde 25 Artırdı

Line, Gelirlerini Bir Önceki Çeyreğe Oranla Yüzde 25 Artırdı

Batuhan
31.07.2014 - 16:25

Line, Gelirlerini Bir Önceki Çeyreğe Oranla Yüzde 25 Artırdı

Japonya merkezli mesajlaşma uygulaması Line, 2014 yılının ikinci çeyrek sonuçlarını resmi olarak açıkladı. Line, 2014 yılı ikinci çeyrekte 21.2 milyar Japon Yen ‘i (177 milyon dolar) gelir elde etmeyi başardı.

Line’ın ikinci çeyrek gelirleri, bir önceki çeyreğe göre yüzde 25 civarında artarken, geçen yıl aynı çeyreğe nazaran yüzde 146 artış göstermiş durumda.

Bildiğiniz gibi Line Türkiye’de de pazara giriş yapmış ve rekabetteki yerini almıştı. Line’ın Japonya’da 25 milyon, Tayland’da 27 milyon, Endonezya’da 20 milyon, Tayvan’da ise 17 milyon kullanıcısı bulunuyor. Dünya genelinde toplam kayıtlı kullanıcı sayısı ise 470 milyondan fazla.

Line, bir mesajlaşma uygulaması olmasına rağmen gelir üretme konusunda diğer mobil mesajlaşma platformlarına nazaran çok daha proaktif davranıyor. Bugüne kadar bünyesinde farklı markalara yer veren ve Line üzerinden fırsat satışlarına varan e-ticaret uygulamaları entegre eden Line, özellikle Tayvan ve Tayland gibi bölgelerde büyük ilgi görüyor.

2013 yılı içerisinde, yarım milyar dolardan fazla gelir elde eden Line, bu yıl içerisinde Japonya’da halka arz etmeye hazırlanıyor. Line’ın gelirlerini gittikçe artırması ve son dönemde pek çok yenilikler yapıyor olması da, Line’ın halka arz aşamasında elindeki kozu güçlendirmek için olduğu apaçık. Önümüzdeki aylarda Line’ın halka arzına da şahit olacağız.

webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/07/31/line-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0