Görüş Bildir
Haberler
Lily Collins Tam Bir Bordo Ruj Aşığı!

Lily Collins Tam Bir Bordo Ruj Aşığı!

Makyaj.com
23.10.2015 - 10:39

Ünlü oyuncu Lily Collins, son yıllarda beyaz perdede en çok dikkat çeken isimlerden biri. Katıldığı galalarda ve davetlerde giydiği kıyafetler ,saçı ve makyaj stili ile bizim de radarımıza girdi! Yıllar önce, moda dergilerinde editörlük yapan Lily, belli ki makyaj trendlerini de yakından takip etmeyi seviyor. Lily'den öğrenecek çok şeyimiz var!

Bordo ruj

Sonbahar makyajının olmazsa olmazı bordo ruj, Lily'in en sevdiği makyaj malzemesi olsa gerek! Katıldığı davetlere bordo ruju ile damga vuran ünlü oyuncudan, bu tarz renkleri nasıl kombinlememiz gerektiğini öğrenmeliyiz! Serin sonbahar günlerinde, hem cildine renk katmak hem de tarz gözükmek için sen de bordo ruju mutlaka denemelisin!

Kuyruklu eyeliner

Lily'nin göz makyajında, kuyruklu eyeliner başrol oynuyor. Gözleri olduğundan daha büyük gösteren bu stili nasıl uygulaman gerektiğini bu yazımızdan öğrenebilirsin.

Kuyruklu eyelinerını, nude farlarla kombinleyen Lily Collins, buğday ten rengine en yakışan makyaj stilini bulmuş! Sen de kendi cilt tonuna uygun far rengini bulup, sonbaharda bu makyaj stilini sık sık kullanabilirsin.

Doğal kaş modası

2015'e damgasını vuran doğal kaş modası popülerliğini devam ettiriyor. Lily Collins de kalın ve doğal kaşlarıyla dikkat çekiyor. Yoğun göz makyajıyla çok yakışan doğal kaşlar, Lily'ye maskülen ve taze bir hava veriyor. Sen de kalın ve natürel kaşlara sahip olmak istiyorsan, 3 ay boyunca cımbıza dokunmamalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
19
19
8
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tamam da o bordo rujun hakkını vermek için de ancelina coli gibi köfte dudaklı olmak lazım. :)

Pasif Kullanıcı

Kaşlarım maşallah kendi cumhuriyetini kurmuş durumda ve kadınlarıda kalın kaş modası halen devam ediyor. Sadece allah beni yaratırken dudak kondurmayı erinmi... Devamını Gör