Görüş Bildir
Haberler
Liderin Keyfi Yerinde!

Liderin Keyfi Yerinde!

Fatih
02.04.2014 - 22:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Liderin Keyfi Yerinde!

Fenerbahçeli futbolcular artan puan farkının ardından teknik direktör Ersun Yanal ve başkan Aziz Yıldırım ile birlikte adeta liderlik pozu verdi.

Fenerbahçeli futbolcular artan puan farkının ardından teknik direktör Ersun Yanal ve başkan Aziz Yıldırım ile birlikte adeta liderlik pozu verdi.

Volkan Demirel'in resmi Instragram hesabı aracılığıyla paylaştığı fotoğrafta sarı lacivertli futbolcuların mutluluğu gözlerinden okunurken, tecrübeli fotoğrafa 'En büyük selfie' notu düşmesi dikkat çekti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...

Başkan ve Futbolcular Yemekte Buluştu

Çengelköy'deki bir cafe- restaurantta gerçekleşen buluşmada galibiyet için and içildi.

Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan ve iki ezeli rakibinden ilk olarak bu hafta sonu Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de tüm hesaplar galibiyet için. Aradaki puan farkını korumayı ve ezeli rakibini kendi sahasında yenmeyi arzulayan Sarı-lacivertliler bu akşam Çengelköy'deki bir cafe-restaurantta başkan Aziz Yıldırım ile yemekte buluştu. Teknik heyet ve futbolculardan bazılarının yer aldığı yemekte bir kaç yönetici de bulundu. Moral yemeğinde Galatasaray derbisi konuşuldu. Başkan Aziz Yıldırım'ın futbolculardan kendilerine yakışır bir oyun sergilemelerini istediği, oyuncuların da bunun için söz verdiği öğrenildi.

Volkan Demirel, Dırk Kuyt, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ı konuk eden Aziz Yıldırım, maçın atmosfer olarak zorluk derecesini iyi bildiklerini ve dikkatli olmalarını istedi. Futbolculardan tribünlerin veya başka unsurların tahriklerine kapılmamalarını da isteyen Yıldırım'ın, 'Daha önce Arena'da yendiniz, yine başarırsınız' şeklindeki sözleriyle Sarı-lacivertlileri motive ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin adına yakışır mücadele ve rakibe saygı da isteyen Yıldırım; kaptanlardan takımı maça kadar psikolojik olarak da hazırlamalarını istedi

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın