Görüş Bildir
Haberler
Libidoyu Dizginlemek mi? Nafile! Erotizm Dozu Yüksek Sahneleriyle Seyircilerin Aklına Kazınan 31 Film

Libidoyu Dizginlemek mi? Nafile! Erotizm Dozu Yüksek Sahneleriyle Seyircilerin Aklına Kazınan 31 Film

luna
13.07.2020 - 11:20

En çok izlenen türler arasında erotik filmler olduğunu biliyoruz! Bu filmlerin bazıları öyle bir aklımıza kazınıyor ki silmemiz gerçekten imkansız...Şimdiden bizden bir öneri bu erotik filmlerin aralarında izlemedikleriniz varsa, yalnız başınıza izleyin :)

Not: Film açıklamaları Beyazperde ve Sinemalar'dan alınmıştır, filmlerin belirli bir sıralaması yoktur.

1. Diario De Una Ninfómana - Bir Kadının Seks Günlüğü (2008)

1. Diario De Una Ninfómana - Bir Kadının Seks Günlüğü (2008)

IMDb: 5.7

Val kendi karanlık taraflarını keşfetmeye karar vermiş bir genç kadındır. Aslında iyi bir eğitimden geçmiştir, başarılı bir yöneticilik kariyeri vardır, ateşlidir, duyguları güçlü ve hırslı bir insandır ancak kendisi aynı zamanda bir nemfomanyaktır. Bu durum neticesinde tüm olumlu özelliklerinin yanında Val'in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığa sahip olmuştur; cinsel ilişkiye girmeden duramamak gibi. Bir nemfoman yani cinsel ilişki bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişki içine girer. En saf duygularını ve en samimi itiraflarınıysa kişisel günlüğünde saklar.

2. 365 Dni - 365 Gün (2020)

2. 365 Dni - 365 Gün (2020)

IMDb: 3.3

Sicilya Mafya ailesinin bir üyesi olan genç ve yakışıklı Massimo Torricelli, babasının öldürülmesinin üzerine onun yerine geçer. Genç bir kadın olan Laura ise, Verşova’da lüks bir otelde satış direktörü olarak çalışır. Kariyer hayatında oldukça başarılı olan Laura’nın özel hayatında işler pek de yolunda gitmez. Erkek arkadaşı Martin ile ilişkisine son bir şans veren Laura, sevgilisi ve birkaç arkadaşı ile birlikte Sicilya’ya gider. Bu gezi Laura’nın hayatının değişmesine neden olur. Sicilya’da yolu Massimo ile kesişen Laura, adanın en tehlikeli adamı tarafından kaçırılır. Massimo, Laura’nın kendisine aşık olması için ona 365 gün süre verir.

3. The Dreamers - Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003)

3. The Dreamers - Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003)

IMDb: 7.2

Fransa'da alevlenip tüm dünyayı etkisi altına alan '68 olayları sırasında, Fransa'dayız... '68 kuşağı ruhuna sıkı sıkıya bağlı olan Isabelle ve kardeşi Theo, ailelerinin tatile çıkması nedeniyle Paris'te yalnız kalmış, bu sırada da Amerikalı bir öğrenciyle tanışıp arkadaş olmuş, onu evlerine davet etmişlerdir. Matthew'ı Isabelle ve Theo ile buluşturan şey ise büyük ölçüde sinema olmuştur. Dışarıda, sokaklarda devrim sesini yükseltirken üçlü arasındaki tutku ve cinsellik alevlenmektedir.

4. Blue Is the Warmest Colour - Mavi En Sıcak Renktir (2013)

4. Blue Is the Warmest Colour - Mavi En Sıcak Renktir (2013)

IMDb: 7.7

15 yaşındaki Adele'in emin olduğu iki şey vardır; o bir kızdır ve kızlar erkeklerle çıkar. Bir gün büyük meydanda Emma'nın mavi saçlarını farkediverir ve işte o an hayatının değişeceğini anlar. Kendi ergenlik sorularıyla yapayalnız, bakışlarını kendine ve başkalarının bakışlarını kendine çevirir. Emma'yla yaşadığı aşkı bir kadın olarak, bir yetişkin olarak yaşamaktadır. Fakat Adele ne kendisiyle ne ailesiyle ne de bu absürd dünyayla barış yapmayı becerememektedir.

5. Love - Aşk (2015)

5. Love - Aşk (2015)

IMDb: 6.1

Coşkulu bir şekilde buram buram erotizm kokan bir ilişkinin kucağında kendisini bulan bir erkek ve iki genç kadının öyküsünü anlatıyor.

6. 9 1/2 Weeks - Dokuz Buçuk Hafta (1986)

6. 9 1/2 Weeks - Dokuz Buçuk Hafta (1986)

IMDb: 6.0

Elizabeth, New York'taki bir sanat galerisinde hayatını kazanmaktadır. Bir gün esrarengiz bir adam olan John tarafından baştan çıkarılır. Zaten gerçek aşkın arayışındadır ve bu adamın çekiciliği onu kendisine doğru çekmektedir. Bu tutkulu ilişki dokuz buçuk hafta boyunca sürecek ve Elizabeth'in cinsel dünyasına yeni bir tuğla ekleyecektir.

7. Fifty Shades of Gray - Grinin Elli Tonu (2015)

7. Fifty Shades of Gray - Grinin Elli Tonu (2015)

IMDb: 4.1

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve cinsellik söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?

8. Ultimo Tango A Parigi - Paris'te Son Tango (1972)

8. Ultimo Tango A Parigi - Paris'te Son Tango (1972)

IMDb: 7.0

Jeanne evliliğin arifesindeki, sıradan bir kadındır. Evliliğe hazırlık aşamasında ileride oturabileceği bir de ev aramaktadır. Bir gün evleri gezerken müstesna ve tuhaf bir adamla karşılaşır. Amerikalı Paul, yaşça Jeanne'den büyük olmasına rağmen onu delicesine etkiler. İkili, yasak bir aşkın meyvelerini yemeye başlarlar. Aralarında garip bir ilişki başlar. Sürekli beraber olsalar dahi, birbirlerine birbirleri dışındaki hayatlarına dair hiçbir şey sormayacaktırlar. Bir süre sonra aralarındaki kişilik farklılıkları ikisini de dar bir çıkmaza sürükleyecektir.

9. Intimacy - Mahremiyet (2001)

9. Intimacy - Mahremiyet (2001)

IMDb: 6.1

Jay, kötü giden bir evliliğin ardından karısını terk eden ve barmenlik yaparak yaşamını sürdüren yalnız bir adamdır. Jay bir gün tek başına yaşadığı evinde tanımadığı, adını bile bilmediği bir kadınla birlikte olur. Başlarda sadece bedensel arzulara dayalı olarak başlayan bu ilişki zamanla birbirlerine aşık olmalarıyla yön değiştirir. Bu gizemli kadın hakkında her şeyi bilmek isteyen Jay, onu günlerce yaşadığı yer başta olmak üzere birçok yerde takip eder. Sonunda keşfettiği gerçek, ilişkilerini ne gibi bir noktaya taşıyacaktır?

10. Henry & June - Henry ve June (1990)

10. Henry & June - Henry ve June (1990)

IMDb: 6.3

Anais Nin ilk kitabını bitirmeye çalışan bir yazardır, ve şeker ama kesinlikle heyecansız olan kocası tarafından tatmin edilemeyen bir cinsel arzusu vardır. Hugo'nun arkadaşı olan Richard onu Henry Miller ile tanıştırır. Amerikalı yazar Anais'in her iki tutkusunu da onunla paylaşmaktadır. Anais daha sonra Henry'nin karısı June ile de tanışacaktır. June aynı zamanda biseksüeldir. Anais Henry'den etkilenmekteyken , aslında June'u daha da etkileyici bulduğunu farkeder.

11. Enter the Void - Boşluk (2009)

11. Enter the Void - Boşluk (2009)

IMDb: 7.3

Filmi, Tokyo’da küçük çaplı işler çeviren uyuşturucu satıcısı Oscar’ın gözünden izliyoruz. Oscar bir gece bir polis baskınında yakalanır ve vurulur. Ölüm döşeğinde, ruhu dünyadan ayrılmaya direnir ve kız kardeşi Linda’yı korumak üzere kızın peşine düşer.

12. Shame- Utanç (2011)

12. Shame- Utanç (2011)

IMDb: 7.2

Brandon 30'lu yaşlarında New York'ta yaşayan, kelimenin gerçek anlamıyla cinsel ilişki bağımlısı bir adamdır. Fakat asi kız kardeşi onun yanına taşınınca Brandon'ın hayatı da beklenmedik biçimde değişecektir. Zira kız kardeşi Sissy (Carey Mulligan) ikisinin de geçmişinden gelen acı dolu hatıraları da beraberinde getirecektir...

13. Handmaiden - Hizmetçi (2016)

13. Handmaiden - Hizmetçi (2016)

IMDb: 8.1

1930'larda geçen hikayede kendisini Kont olarak tanıtan bir dolandırıcı, gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginliğini ele geçirmek için onu kendisine aşık etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yardım etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her şeyden habersiz hanımefendisine delicesine aşık olması işleri karıştıracaktır...

14. Eyes Wide Shut - Gözü Tamamen Kapalı (1999)

14. Eyes Wide Shut - Gözü Tamamen Kapalı (1999)

IMDb: 7.4

Bill Harford ve karısı Alice Harford'ın dış dünyaya mutlu bir yansıyan bir evlilikleri vardır. İlişkilerinde her şey yolunda gibi görünmektedir. Bir gün katıldıkları bir davette Alice, başka erkeklerle sohbetlere dalar. Bunu fark eden Bill, hem sinirlenir hem de yaşanan bu duruma tuhaf bir tepki gösterir. Bill, yaşanan o geceden sonra kimliğini cinselliğe emanet edecektir. Oldukça tuhaf düşüncelerle örülü bir cinsellik dünyasına doğru savrulacaktır.

15. Y Tu Mamá También - Ananı Da! (2001)

15. Y Tu Mamá También - Ananı Da! (2001)

IMDb: 7.6

Meksikalı 17 yaşlarında iki arkadaş; Julio ve Tenoc, hayali bir kumsala doğru bir yolculuk planlarlar. Julio ve Tenoch'un olgun bir arkadaşları daha onlara eşlik edecektir; kendilerinden yaşça büyük olan Luisa... Gençlerin çıktıkları yolculuktaki deneyimlerine odaklanan ve yaşadıkları dünya ile birlikte kendilerini ve birbirlerini keşfetmelerini anlatır.

16. Secretary - Sekreter (2002)

16. Secretary - Sekreter (2002)

IMDb: 7.0

Lee Holloway, yirmili yaşlarında akıllı ve kurnaz bir kadındır. Akıl hastanesinde geçirdiği kısa bir sürenin ardından Florida’ya döner. Kendinden ve bunaltıcı çocukluğundan biraz uzaklaşmak için liseden, çalışkan bir öğrenci olan arkadaşı ile takılmaya başlar ve aynı zamanda da bir hukuk firmasında sekreter olarak işe başlar. Çok geçmeden patronu Bay Grey’e saplantılı bir tutku duymaya başlar. Aralarındaki tuhaf ilişki süresince Lee, en derin özlemlerini mazoşizm boyutlarına kadar takip eder. Ta ki kendisini doğrulayana dek.

17. Basic Instinct - Temel İçgüdü (1992)

17. Basic Instinct - Temel İçgüdü (1992)

IMDb: 7.0

San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.

18. Unfaithful - Sadakatsiz (2002)

18. Unfaithful - Sadakatsiz (2002)

IMDb: 6.7

Sumner ailesi hayatta hiçbir sıkıntıları olmadan mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Anne Connie Sumner, iş için New York'ta bulunduğu bir sırada ufak bir kaza atlatır. Yere düşen kadını kaldıran genç Paul, Connie'nin dizinde oluşan yarayı tedavi edebilmek için evine davet eder. Çaresiz kadın teklifi kabul etse de bu durumla ilgili bir ikileme kapılır. Kafasından bu fikirleri atmaya çalışan kadın kendini bir kez daha bu evde bulduğunda işler karışacaktır...

19. Bitter Moon - Acı Ay (1992)

19. Bitter Moon - Acı Ay (1992)

IMDb: 7.2

Bir yolcu gemisinin içerisinde yolculuk etmekte olan bir İngiliz çift, seyahat sırasında Oscar isimli gizemli bir adamla karşılaşırlar. Oscar, tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve ilginç hikayeleri olan samimi bir adamdır. Tanıştıkları an itibarıyla Nigel'e, kendisi için son derece önemli olan bir anısını anlatmaya başlar. Oscar, vakti zamanında tanışmış olduğu ve kendisini oldukça etkileyen bir kadınla aralarında geçen ilişkiyi anlatmaktadır. Oscar'ın anlattıkları Nigel'i iyiden iyiye etkilemeye başlar. Bu hikayenin başrolü olan kadının da kendileriyle aynı gemide olması ise bir hayli ilginç bir durumdur.

20. Malèna (2000)

20. Malèna (2000)

IMDb: 7.5

Dünya, ülkelerin arasındaki politik çıkmazlar sebebiyle büyük bir savaşın gölgesindedir. Bu dünyada gençliğine ulaşmaya çabalayan bir çocuk ise kasabalarına gelen, güzeller güzeli bir genç kadın olan Malena'nın etkisiyle kendi erkek kimliğini bulmak üzeredir. Malena, tüm güzelliğiyle faşist bir İtalyan kasabasını derinden etkilemektedir. Bütün kasabayı birbirine düşürecek olan genç, ateşli ve dul kadın, bu kasabanın hem başlangıcı hem de sonu olmak üzeredir.

21. L'amant - Sevgili (1992)

21. L'amant - Sevgili (1992)

IMDb: 6.9

Genç kız fakir bir aileden gelen, sadece tek bir eski elbiseyle dolaşan yoksul bir kızdır. Genç kız ve ailesi Fransız’dır fakat annesinin görevi nedeniyle Vietnam’da yaşamaktadırlar. Ailesindeki parçalanmışlığa rağmen ayakta durmaya çalışan kızın en büyük hayali günün birinde çok iyi bir yazar olabilmektir. Bir gün feribotla karşı kıyıya geçerken, zengin bir Çinli iş adamının oğlu olan Çinli Adam’la tanışır.

22. The Unbearable Lightness Of Being - Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği (1988)

22. The Unbearable Lightness Of Being - Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği (1988)

IMDb: 7.3

Bir beyin cerrahı olan Thomas, o yıllarda ülkede esmekte olan özgürlük rüzgarlarının da etkisiyle hareketli bir cinsel hayata sahiptir. Çalıştığı hastanedeki hemşireler de hastalar da, adeta onu mutlu etmek için sıraya girmiş gibidir. Oysa Thomas’ın gözdesi kendisi gibi hayatı, cinselliği ve ilişkileri hafife alan Sabina’dır. Yakışıklı doktorun hayatına genç ve tuhaf bir cazibesi olan taşralı Tereza girdiğinde işler değişir. Tutku dolu genç kadınla evlenmeyi kabul da etse Thomas hastanedeki çapkınlıklarına devam eder ve Sabina’yı görmeyi sürdürür.

23. Lucía (Sex and Lucía) - Seks ve Lucia (2001)

23. Lucía (Sex and Lucía) - Seks ve Lucia (2001)

IMDb: 7.1

Lucia, bir süredir Madrid'de sıradan bir restoranda garsonluk yaparak hayatını kazanan, genç yaşlarındaki bir kadındır. Uzun süredir bir yazar ile bir birlikteliği vardır ancak artık ayrılmışlardır. Lucia, artık yalnız kalmasının bir süre kendisi için en doğru şey olduğunu düşünür ve kendiyle başbaşa kalabilmek adına bir Akdeniz kasabasına doğru yolculuğa çıkar. Deniz ve güneş ile iç içe geçen bu tatil, Lucia'ya geçmişini ve geleceğini hatırlatacaktır.

24. Showgirls- Şov Kızı (1995)

24. Showgirls- Şov Kızı (1995)

IMDb: 4.9

Nomi Malone, ünlü bir şov kızı olma hayalleri kuran genç ve alımlı bir kızdır. Bu hayalini gerçekleştirmek için Las Vegas'a gitmeye karar veren Nomi bu yolculuğu otostop çekerek tamamlayacaktır. Ancak bu bu hayale giden yol her zaman olduğu gibi türlü tehlikeler ve zorluklarla doludur. Nomi'nin Las Vegas'ın ışıltılı dünyasında striptizci olarak başladığı kariyerinde tanıştığı insanlar ve karşılaştığı durumlar hayal ettiği şov kızına dönüşebilmesini sağlayabilecek midir?

25. 9 Songs - 9 Şarkı (2004)

25. 9 Songs - 9 Şarkı (2004)

IMDb: 4.8

İngiliz bir buzul araştırmacısı ve bir Amerikalı kadın arasında gelişen aşk, sevgi ve cinsellik, çemberinin Brixton Akademi'de 9 ayrı konserde çalan 9 ayrı parça arasına sıkıştırılan bir film.

26. Shortbus (2006)

26. Shortbus (2006)

IMDb: 6.4

Bir çok New York’lu, exclusive club olan Shortbus’a cinsel yaşamlarındaki problemlere çözüm bulabilmek amacıyla gelmektedir. Rob ve Sophia çok mutlu bir çifttir fakat Sophia hayatında hiç orgazm yaşamamıştır. Bu ironik durum onun peşini iş yaşamında da bırakmaz çünkü kendisi bir çift danışmanıdır ve bu tür sorunları kendi hastalarında da görmektedir. Hastalarından ikisi, Jamie ve James, 5 senedir birbirlerine sadık kalabilmiş bir gay çifttir. Fakat James artık bu ilişkiye başka erkekleri de katmak istemektedir. Ceth bu aileye katılabilecek çok uygun bir insandır; fakat caddenin diğer tarafında oturan röntgenci Caleb’in bu konudaki düşünceleri çok daha farklıdır.

27. After - Paramparça (2019)

27. After - Paramparça (2019)

IMDb: 5,3

Hardin tarafından hayal kırıklığına uğratılan Tessa, yine de ondan uzak kalmayı başaramaz. Hardin’i aklından çıkaramasa da onun yapacağı bir hatayı daha kabullenemeyeceği için kendini derslerine, işine vermeye çalışır. Bu sırada Tessa’nın çalışma arkadaşı Trevor, genç kadınla yakından ilgilenir ve Tessa bu ilgilen fazlasıyla memnundur. Tessa’yı kaybettiğini düşünen Hardin, kirli geçmişinden ve travmalarından ancak onun sayesinde kurtulabileceğine inanır ve Tessa’yı geri kazanmak için çabalar.

28. Femme Fatale - Öldüren Kadın (2002)

28. Femme Fatale - Öldüren Kadın (2002)

IMDb: 6.2

Laura Ash isimli öldürücü cazibeye sahip bir hırsız Cannes Film Festivali esnasında ünlü bir film yıldızının son derece değerli mücevherini çalar. Bu soygun sırasında ekip arkadaşları polis tarafından yakalanır ve Laura Amerika'ya kaçar. Bu olayın üstünden yedi yıl geçtikten sonra Fransa'ya geri dönen kadın artık Lily adıyla yeni bir hayata başlamıştır. Eski hayatını geride bıraktığını sanan Ash’in fotoğraflarını Nicolas Bardo adlı bir paparazzi çekerek kapak olmasına sebep olur. Gizli kimliği ortaya çıkan genç kadın şeytani bir planla içine düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışır.

29. About Cherry - Cherry'nin Hikayesi (2002)

29. About Cherry - Cherry'nin Hikayesi (2002)

IMDb: 4.8

18 yaşındaki Angelina’nın hiç de kolay olmayan bir aile hayatı vardır. Annesi alkoliktir ve üvey babası şiddete yatkın, sağı solu belli olmayan bir adamdır. Bir sabah, birlikte olduğu erkek arkadaşı onun para için çıplak resimler çektirmesi konusunda ısrar eder. Angelina, ‘Cherry’ takma adıyla San Francisco’daki kirli yeraltı dünyasını keşfeder.

30. Original Sin - Günahkar (2001)

30. Original Sin - Günahkar (2001)

IMDb: 6.1

Julia isimli esrarengiz ve güzeller güzeli bir kadın Luis Antonio Vargas isimli genç bir adamın aklını başından alarak onu birtakım sahtekarlık olaylarına bulaştırır. Luis, artık asla geri dönemeyeceği bir suçlar bataklığına girmiştir. Asıl şoku ise, uğrunda her şeyini verebileceği Julia'nın aslında kendisine aşık olmadığını öğrenince yaşayacaktır. Artık Luis'in tek amacı bu fettan ve yararcı kadından ağır bir intikam almak olacaktır.

31. Room in Rome - Ateşli Oda (2010)

31. Room in Rome - Ateşli Oda (2010)

IMDb: 6.1

Alba ve Natasha’nın yolları 22 Aralık gecesi Roma’da kesişir. Sıradan bir otel odasını kendilerine mekan seçen bu iki genç kadın, gece boyunca birbirlerine hayatlarını anlatacak, en gizli sırlarını paylaşacak ve birbirlerinin bedenlerini keşfedeceklerdir. Başbaşa sadece tek bir gece geçirecekler ve sabah herkes kendi yoluna gidecektir…Her ikisi için de bu gece kendini yeniden keşfetme macerası olacak ama ömürleri boyunca da sadece onların bildiği bir sır olarak kalacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
24
19
10
8
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın