Görüş Bildir
Haberler
Lg G3 Yere Düşerse Ne Olur ?

Lg G3 Yere Düşerse Ne Olur ?

Pchocasi
26.06.2014 - 17:20 Son Güncelleme: 26.06.2014 - 18:22

Lg G3 Yere Düşerse Ne Olur ?

LG’nin yeni amiral gemisi olan LG G3 piyasaya süzülmeye başladı. Adettendir yeni telefonlar mutlaka dayanıklılık testinden geçirilir. Bu sefer LG G3 bu sınavdan bakalım nasıl performans sergiliyor. Detaylar haberimizde.

Akıllı telefonlar gün geçtikçe kullanıcıların karşısına farklı özelliklerde çıkmaya devam ediyor. Şuanda en sıcak dönemlerin yaşandığı mobil platformlarda telefonlar için dayanıklılık çok önemlidir. Bir telefona binlerce TL verdikten sonra kaza ile yere düşürdüğünüzde telefonun dayanıksız olması sizin için paranın havaya uçması anlamına gelebilir.

Hal böyle olunca yeni amiral gemi LG G3 ‘de bu teste tabi tutuldu. LG G3′ün yerden yere vurulması ile birlikte gerçekleştirilen videoda telefon sınıfta kaldı diyebiliriz.

LG G3 BECERİKSİZLERİN ELİNE DÜŞMEMELİ

Test aşamasında yaklaşık olarak bir buçuk metre yükseklikten ilk olarak dik pozisyon ile yere bırakılan telefon üç parçaya ayrılıyor. Ardından cihazda ciddi bir ezik oluşurken plastik malzemesinin ne kadar dayanıksız olduğunu da görmüş oluyoruz.

İkinci atış bölümünde ise, telefonun en önemli aksamlarından olan dokunmatik yüzeyi yere düz bir şekilde bırakılıyor. Sonuç yine hüsran ile biterken, dokunmatik tamamen kullanılamaz hale geliyor. Bu videodan çıkartacağımız en büyük sonuç ise telefona gözünüz gibi bakmanız.

Eğer bir LG G3 almayı düşünüyorsanız asla ve asla yere düşürmemeye gayret göstermelisiniz. Eğer “ben beceriksizim arkadaş, kesin düşürürüm” diyenlerdenseniz mutlaka sağlam bir telefon kılıfı kullanmanız gerekmekte. Aksi taktirde teknik servis yolu ile cebiniz çok yanabilir. LG G3 için gerçekleştirilen drop test videosunu aşağıdan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Pchocasi - Cengiz BOZDEMİR

LG G3 DROP TEST – VİDEO

Kaynak: http://www.pchocasi.com/lg-g3-yere-du...
İçeriğin Devamı Aşağıda

LG G3 Durability Drop Test

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın