Görüş Bildir
Haberler
LG G3, Galaxy S5'i Ortadan Kaldırabilir

LG G3, Galaxy S5'i Ortadan Kaldırabilir

Caner
07.02.2014 - 23:31

LG G3, Galaxy S5'i Ortadan Kaldırabilir!

İki önemli teknoloji firması ve beklenen iki yeni model. Bir yanda LG ve G3 modeli, diğer yanda da Samsung ve Galaxy S5'i. Peki kim kazanır?

Bu ay özellikle akıllı telefon dünyası için önemli bir etkinlik var. MWC 2014, 24-27 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek. Birçok önemli teknoloji firması da burada olacak, yeni ürün ve hizmetlerine dair bilgiler verecek. Bu firmalardan bir tanesi de Samsung. Geçtiğimiz günlerde gelen bilgilerde, Samsung'un 24 Şubat tarihinde bir Unpacked 5 etkinliği düzenleyeceği ve bu etkinlikte büyük ihtimalle yeni amiral gemisi modeli Galaxy S5'i görücüye çıkarabileceği bildirilmişti.

Peki Galaxy S5 nasıl bir ilgi görür?

Önceki Galaxy üyelerini göz önüne alırsak, Galaxy S5'in de 'on milyonlarla ifade edilen' satış rakamlarına ulaşacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Zira son gelen söylentiler, cihazın 5.2 inçlik ekrana ve parmak izi okuyucu sensöre sahip olacağını bildiriyor, ki bu tip özellikler kullanıcıların dikkatlerini çekebiliyor.

Diğer cepheye bakalım şimdi de.

LG'nin son dönemde G2 ve Nexus 5 gibi performanslı, ancak satış rakamları konusunda pek de bekleneni veremeyen modelleri var. Belki de bu yüzden olsa gerek, 2014 için daha sıkı çalışılıyor.

LG'nin gerçi yakın zamanda G Pro 2 duyurusu gerçekleşecek, ancak bu ürünün 5.9 ya da 6 inçlik ekrana sahip bir model olması bekleniyor. Bu sebeple de Galaxy S5'in tam anlamıyla rakibi olduğunu söylemek biraz güç. Ancak bir de G3 var. ZDNet Korea'nin haberine göre LG, bu yeni modelini mayıs gibi resmen görücüye çıkaracak ve Galaxy S5'te olmadığı söylenen QHD, yani 1440 x 2560 çözünürlüğün bu modelde olması bekleniyor. Hatırlarsanız LG, geçtiğimiz ağustos ayında 5.5 inçlik QHD ekran panelini görücüye çıkarmıştı. İşte bu teknoloji G3'te kullanılabilir. Ek olarak, parmak izi okuyucusu üzerine de birçok söylenti de bulunuyordu.

Şimdilik bu veriler neticesinde ZDNet, G3'ün bir Galaxy S5 Killer (katili) olabileceğini, en azından Güney Kore'de bunu başarabileceğini düşünüyor.

veteknoloji

Kaynak: http://www.veteknoloji.com/lg-g3-gala...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın