Görüş Bildir
Haberler
LG G Flex Türkiye'de, İşte Fiyatı

LG G Flex Türkiye'de, İşte Fiyatı

Onedio Medya
16.02.2014 - 00:23 Son Güncelleme: 16.02.2014 - 00:51

Lg G Flex Türkiye'de, İşte Fiyatı!

LG'nin bükülebilen cebi sonunda Türkiye'ye geldi! İşte özellikleri fiyatı...

LG Electronics , ödüllü yenilikçi akıllı telefonu G Flex 'i Türkiye'de kullanıcılarla buluşturdu. Sınıfının lideri G Flex, akıllı telefonlarda dünyada ilk kez geliştirilen köşeden köşeye 6 inçlik geniş ekranı ile kullanıcıların beğenisini topluyor.

LG G Flex, eğimli ergonomik tasarımı sayesinde konuşma sırasında yüzün eğimine uyumsağlıyor, mikrofonun ağızla mesafesini azaltarak ses kalitesini artırıyor. Yatay durumda tutulduğunda da, film izlemek ya da oyun oynamak için iyi bir platform oluşturuyor.

LG G Flex'in yenilikçi kavisli ekranı, gözleri yormadan çevreliyor ve en uygun açıyla panaromik bir izleme deneyimi sunuyor. Telefonun gerçek RGB P-OLED ekranı,daha doğal, daha temiz ve parlak görüntü sağlıyor. Böylece kullanıcılar film, video ve oyunlarda canlı, net ve en gerçekçi görüntüye kavuşuyor.

Kavisli ve ince tasarımıyla uyumlu olarak dünyanın ilk kavisli bataryasına sahip olan LGG Flex, uzun pil ömrü ile gün boyunca her aktivitede tüketicinin yanında. LG G Flex, 13 MP kamerası ile de diğer akıllı telefonlardan ayrılıyor. Görüntüleri mükemmel şekilde yakalayan kamera, parlak gece çekimleri ve keskin hızlı çekimlerle tüm anları en iyi şekilde saklayabilme olanağı tanıyor.

Telefonun kendi kendini onaran arka kapağı da, yoğun günlük kullanımdan kaynaklanan çizilmeleri engelliyor, her zaman temiz ve yeni görünüyor. Çift pencere özelliği ile kullanıcılar ekranı ikiye bölerek geniş ekranda aynı anda birden fazla uygulamayı kullanabiliyor. QTheatre , Dual Window ve Swing Lockscreen (Salıncak Ekran Kilidi) özellikleri de yalnızca kavisli ekran teknolojisi için tasarlandı.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 2.599 TL (32 GB).

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/lg-g-fle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın