Görüş Bildir
Haberler
LG'den Yeni, Katlanabilir Klavye!

LG'den Yeni, Katlanabilir Klavye!

Batuhan
27.08.2015 - 10:50

Tablet bilgisayarlar için bir yeni klavye tasarımı da LG'den geldi. Her ne kadar katlanabilir olarak görülse de, aslında 'yuvarlanabilir' bir klavye oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günümüzde tabletlerin taşınabilir imkanını, içerik üretici bireyler için klavye desteği ile yeni ürünler ortaya çıkartıldığını görüyoruz. Bu tabletler için özel tasarlanan ve mümkün olduğu kadar taşınabilir, aynı zamanda da içerik üreticilerin, notebook gereksinimlerini azaltacak ürünler ortaya konulmaya çalışılıyor.

Başta Logitech olmak üzere birçok firma, özellikle iPad modelleri için pratik ve taşınabilir klavye modelleri konusunda ciddi çalışmalar yapıyor. Bu tablet için klavye tasarlayan firmalar arasına son olarak LG’de dahil olmuş oldu. Üstelik yeni duyurduğu “yuvarlanabilir” tablet klavye tasarımı ile kendinden önceki katlanabilir klavye konseptini, ciddi anlamda geride bırakacağa benziyor.

LG Rolly Keyboard isimli bu yeni taşınabilir tablet klavye konsepti, adından da anlaşılacağı üzere, yuvarlanabilir ve taşıması kolay bir tüp haline getirilebiliyor. Bu denli konfort taşıma imkanı sunabilen yapısına rağmen, kullanılabilirlik anlamında da, mümkün olduğunca eksikliklerden kaçınılarak tasarlanmış.

Tam Qwerty tuş takımı sunan LG Rolly Keyboard , özellikle MacBook klavyesi dizilimine benzer bir tasarım ile dikkatleri üzerine çekebiliyor. 17mm tuş derinliği ile içerik üreticilerin tuş tepkime düzeyini normale taşıyabilen LG Rolly Keyboard , bununla beraber Bluetooth 3.0 kablosuz bağlantı birimini kullanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

LG Rolly Keyboard, rulosu açıldığı zaman daha önceden eşlenmiş cihazlarla otomatik bağlantı kurabiliyor. Buna ek olarak çoklu cihaz desteği de sunan LG Rolly Keyboard , hem tablet hem de akıllı telefon için kolay bir geçiş kısa yolu ile kullanım imkanı sunabiliyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0