Görüş Bildir
Haberler
LG'den Baskı Yapabilen Mini Kamera

LG'den Baskı Yapabilen Mini Kamera

Onedio Medya
10.01.2014 - 18:19 Son Güncelleme: 10.01.2014 - 18:39

Lg'den Baskı Yapabilen Mini Kamera!

LG'nin CES 2014'te gösterdiği bu mini fotoğraf makinesi, şu sıralar unuttuğumuz bir işleve sahip!

LG Electronics yeni Pocket Photo 2.0 'yi (Model PD239) Las Vegas'ta düzenlenen CES 2014 Fuarı'nda tüketicisi ile buluşturdu. Android ve iOS uyumlu tüm akıllı telefon ve tabletlerde NFC ve Bluetooth ile kablosuz bir şekilde kolaylıkla bağlanılabilen Pocket Photo 2.0, kullanıcıların 5.1 x 7.6 cm (2 x 3 inç) ebatlarında fotoğraf çıkışı almasına olanak sağlıyor.

Piyasadaki en ufak mobil yazıcı özelliği taşıyan LG Pocket Photo 2.0, tasarımıyla da göz dolduruyor. Bir önceki modele göre 4 mm daha ince olan ürün, çok daha fazla çıkış alabilme özelliğine sahip. Ayrıca 313dpi kalitesinde fotoğraf çıkışı alabilen bu ürünün uygulaması, akıllı telefon ve tabletlerden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Yeni Pocket Photo'ya ayrıca geliştirilmiş filtreleme efekti ve artırılmış akıllı çerçeve özelliği eklendi. Bu uygulama, fotoğrafların online veya internet bazlı içeriklere bağlanmasını sağlayan QR Code'un görsel içine yerleştirilmesini sağlıyor. Ürünün en dikkat çeken özelliği ise bilgisayar olmadan fotoğrafları düzenleyip çıkışının kolaylıkla alınabilmesi. Pocket Photo 2.0 ZINK teknolojisi sayesinde pahalı kartuş kullanımına son veriyor. Zink baskı teknolojisi her kağıda gerekli olan canlı rengi verebilmek için farklı bir ısı kullanıyor. Alışılmış baskı süreçleri ile karşılaştırıldığında ZINK, boyası çıkmayan ve uzun süreli kalıcılık sağlıyor.

Pembe, beyaz ve sarı gibi renk seçenekleriyle şu anda sadece Çin'de satışta olan Pocket Photo 2.0, bu yıl tüm dünyada satışa sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/lg-den-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın