Görüş Bildir
Haberler
Lescott, Beşiktaş'a Geliyor mu?

Lescott, Beşiktaş'a Geliyor mu?

Fatih
22.01.2014 - 20:08

Joleon Lescott, Beşiktaş'a Geliyor Mu?

Siyah beyazlı kulüpten Joleon Lescott transferiyle ilgili açıklama gelirken, yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı da Lodeiro transferinde bir pürüz olmadığını dile getirdi.

Beşiktaş Kulübü'nün dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları , transferde ilgilendikleri Manchester City futbolcusu Joleon Lescott 'un, kariyerine İngiltere'de devam etmek istediği yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Yabancı savunma oyuncusu transferi için yurt dışında bulunan Torunoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Lescott bize kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söylemedi' dedi.

Transferi tamamlamak için 3 Şubat'a kadar vakitleri bulunduğunu belirten Torunoğulları, 'Lescott dışında ilgilendiğimiz başka isimlerin de olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Lescott'un İngiltere'de kalma yönünde bir ısrarı yok, en azından bizim böyle bir durumdan haberimiz yok. Ara transferde alamazsak, sezon sonuna da kalabilir. Bugün itibarı ile transferi sonlandırmak için herhangi bir ilerleme kaydedemedik. Olmazsa da 'hayırlısı buymuş' der, farklı alternatiflere yöneliriz' diye konuştu.

Beşiktaşlı yönetici, transfer çalışmalarını yürütürken Beşiktaş'ın menfaatlerini ön planda tuttuklarını vurgulayarak, 'Listemizde yer alan futbolcular, öyle sıradan isimler değil. Biz Beşiktaş yönetimi olarak, takıma katkı sağlayacak ve direkt forma giyecek oyuncu arayışı içindeyiz. Görüştüğümüz futbolcular, takımları için önem arz eden değerli isimler. Dolayısıyla kulüpleri bu futbolcuları hemen gözden çıkaramayabiliyor' ifadelerini kullandı.

Torunoğulları, transfer için resmi görüşmelere başladıkları Uruguaylı futbolcu Nicolas Lodeiro'ya ilişkin de 'Umarım Beşiktaş için hayırlısı olur ve Lodeiro beklenen katkıyı sağlar' dedi.

Bu arada, futbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Lodeiro'nun Beşiktaş Kulübü ile hiçbir temasta bulunmadığı şeklinde Brezilya basınında ortaya atılan iddialara karşın, transferde bir pürüzün bulunmadığını dile getirdi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın