Görüş Bildir
Haberler
Leicester City Teknik Direktörü Ranieri: 'Ya Bu Yıl Şampiyon Oluruz ya da Asla'

Leicester City Teknik Direktörü Ranieri: 'Ya Bu Yıl Şampiyon Oluruz ya da Asla'

Leicester City Teknik Direktörü Claudio Ranieri, 'Ya bu yıl kazanırız ya da asla. Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı garantiledik. Bu harika bir başarı ama artık her şeyimizle şampiyon olmak istiyoruz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin teknik direktörü Claudio Ranieri, bu sezonki şampiyonluk şanslarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini ve bir daha böyle bir şansı elde edemeyebileceklerini söyledi.

İngiliz basınına konuşan Ranieri, Tottenham Hotspur'un 5 puan önünde yer alan takımının bu sezonki şampiyonluk ihtimali için, 'Ya bu yıl kazanırız ya da asla. Şimdiden Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı garantiledik. Bu harika bir başarı ama artık tüm gücümüz, kalbimiz, ruhumuz ve her şeyimizle şampiyon olmak istiyoruz.' diye görüş belirtti.

Zirveye uzanmak için kalan 4 haftada 8 puan kazanmalarının yeterli olacağını hatırlatan İtalyan teknik adam, 'Bunu başarmaya çalışacağız. Oyuncularıma, artık sonuna kadar zorlamak için doğru zamanın geldiğini söyledim.' ifadelerini kullandı.

"Başarımız mucize değil. Sadece ilginç bir durum"

"Başarımız mucize değil. Sadece ilginç bir durum"

Ranieri, ülke basınında takımının başarısının 'mucize' olarak nitelenmesine katılmadığını belirterek, 'Başarımız mucize değil. Sadece ilginç bir durum. Özel koşullarda yaşanan bir şey ve bu nedenle 'şimdi ya da asla' diyorum. Gelecek sezon farklı olacak. Büyük takımlar daha da güçlenecek ve iyi oynayacak ama bu sezon gerçekten özel işler yapıyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın