Görüş Bildir
Haberler
Labirent: Son İsyan Çekimleri Şubat'ta Başlıyor!

Labirent: Son İsyan Çekimleri Şubat'ta Başlıyor!

1. Serinin son filmi, Labirent: Son İsyan.

1. Serinin son filmi, Labirent: Son İsyan.

İlk filmi Labirent: Ölümcül Kaçış (The Maze Runner) ile büyük bir kitle edinen ve ikinci filmi Labirent: Alev Deneyleri (Maze Runner: The Scorch Trials)  ile ilgi kaybına uğrayan Labirent serisi, 3. ve serinin final filmi Labirent: Son İsyan (Maze Runner: The Death Cure) ile 2017 Şubat'ta vizyona girmeye hazırlanıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Talihsiz kaza :(

2. Talihsiz kaza :(

Ancak film setinde meydana gelen talihsiz bir kaza sonucunda başroldeki Thomas karakterini canlandıran Dylan O'Brien yaralandı. Bunun üzerine film çekimleri ertelenmiş ve filmin gösterim tarihi 12 Ocak 2018 (ABD) olarak belirlenmişti.

3. Hayranları yasa boğuldu.

Dylan O'Brien'ı ünlü MTV gençlik dizisi Teen Wolf ile tanıyanlar çoktur. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncunun kaza haberi gelir gelmez hayranları büyük bir yasa boğuldu. Twitter'da #GetWellSoonDylan (Hemen İyileş Dylan) etiketiyle saatlerce dünya gündemine kaldı.

4. Dylan'ın durumu iyi.

4. Dylan'ın durumu iyi.

Dylan O'Brien'ın birkaç hafta önce hayranları ile çekildiği fotoğraflar Dylan'ın iyi ve sapasağlam ayakta olduğunu göstererek içimizi rahatlattı. Birazcık mağara adamına dönmüş olsa da o yine de bizim Dylan'ımız :) Her zaman tatlı ve sempatik.

5. Film çekimleri 2017 Şubat'ta yeniden başlıyor.

20th Century Fox'un yeni açıklamasına göre 3. filmin çekimleri 2017 Şubat'ta tekrar başlıyor. 

Bu durum ben de dahil olmak üzere tüm Maze Runner hayranlarını heyecanlandırdı. Film çekimlerinden gelecek fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz!

6. Hazırlıklar Başladı!

6. Hazırlıklar Başladı!

Yönetmen Wes Ball, birkaç hafta önce 'İşe geri dönüş!' tweet'i ile çalışmaların tekrar başladığını duyurdu. Paylaştığı fotoğrafta 3. filmin senaryo kapağını görüyoruz. Sol ve sağ taraflardaki video ve resimlere dikkat ederseniz filmin çekilmiş bölümlerinden kareler de göreceksiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kitaptan çok farklı olacak.

7. Kitaptan çok farklı olacak.

Bu birçok Labirent hayranı için hayal kırıklığı olsa da maalesef serinin diğer filmlerinde de olduğu gibi bu film de kitaptan oldukça farklı olacak. Zaten 2. film kitaptakinden çok farklı bittiği için hayranları 3. filmin nasıl başlayacağını ya da nasıl bir olay örgüsü ile devam edeceğini bilmiyor. Yönetmen Wes Ball da bu sefer filmin kitaptan fazlasıyla bağımsız olacağını söyledi.

8. "Please, Tommy. Please."

Fakat yönetmen Wes Ball'ın bir diğer açıklamasına göre her ne kadar kitaptan bağımsız bir film olsa da kitaptaki ölümlerde bir değişiklik yok. Hatta oldukça korkutucu ve dehşetli olacak.

9. Teresa hamile!

9. Teresa hamile!

Ayrıca filmin başrol oyuncularından Kaya Scodelario (Teresa) Instagram sayfasından hamile olduğunu gösteren fotoğraflar paylaştı. Bu da haliyle hayranların kafasını karıştırdı ve akıllara çekimlerin tekrar ertelenebileceği durumunu getirdi.

10. Yeni filmi heyecanla bekliyoruz o zaman!

11. JAMES DASHNER BENİ TAKİP ETTİ!

11. JAMES DASHNER BENİ TAKİP ETTİ!

Bu maddeyi de bazı Maze Runner hayranlarının ilgisini çekebileceğini düşündüğümden eklemek istedim :) James Dashner (Labirent Serisinin Yazarı) birkaç hafta önce beni Twitter hesabı üzerinden takip etti. Büyük bir Maze Runner koleksiyoncusuyum. Bu videomdan koleksiyonumu inceleyebilir, bana Türk Labirent hayranları olarak ulaşabilirsiniz : https://www.youtube.com/watch?v=Z_kSkk35tIY

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın