Görüş Bildir
Haberler
La Roche Posay’nin Gözlerden Kalpler Çıkartan 12 Ürünü

etiket La Roche Posay’nin Gözlerden Kalpler Çıkartan 12 Ürünü

Tuğba Erdem
23.06.2021 - 12:25

Kitlelerin beğenisini kazanmış bir marka olan La Roche Posay'in sevilen ürünlerini inceliyoruz!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Effaclar Temizleme Jeli

1. Effaclar Temizleme Jeli

Akneye eğilim gösterebilen yağlı ciltler için arındırıcı temizleme jeli olarak geçiyor. Akneye meyilli olmayan cilt yok gibi bir şey zaten. Pek çok cilt tipine uyum sağlamış gibi görünüyor. Ben de epey övülünce denemek için almıştım. 

Sabun, renklendirici madde, alkol ve paraben içermiyor. Buraya bıraktım linkini.

Benzer ürünler burada!

2. Anthelios Invisible Fluid Yüz Güneş Kremi

2. Anthelios Invisible Fluid Yüz Güneş Kremi

Normal ve karma ciltlerin bayıldığı ve güneş koruma özelliğinin hat safhada olduğu bir güneş kremi. Suya, kuma ve tere karşı dayanıklı ve hassas ciltleri rahatsız etmiyor. İnce yapısı ile yağlanma ve kitleleşme yapmıyor. Buradan satın alabilirsiniz. Güneş kremini asla ihmal etmeyin!

Buradan benzer ürünlere ulaşabilirsiniz.

3. Effaclar Duo(+) Bakım Kremi

3. Effaclar Duo(+) Bakım Kremi

Sivilceye meyilli yağlı ciltler için gözeneklerin tıkanmasını engellemeye yardımcı bir krem. Siyah nokta şikayetiniz çoksa faydasını göreceksiniz.  Aynı zamanda akneye bağlı lekelerin giderilmesinde de oldukça etkili. Buradan satın alabilirsiniz. Benzer kremleri de şuraya ekledim.

4. Hyalu B5 Cilt Serumu Hyalüronik Asit ve Vitamin B5

4. Hyalu B5 Cilt Serumu Hyalüronik Asit ve Vitamin B5

Nemlendirme deyince akla ilk gelen ürün Hyalüronik asit. Vücudumuzda doğal olarak bu asite yardımcı olarak klinik ortamında üretilmiş benzerleri ile destek sağlıyoruz aslında. Var olan nemi uzun süre muhafaza etmeye yarayan hyalüronik asit nemlendiricilerinizden önce kullanmanız gereken ürünlerden.  Buradan satın alabilirsiniz.

Benzer ürünleri de şöyle ekledim.

5. Termal Su

5. Termal Su

Gün içinde nemini kaybeden cildinize bayram havası yaşatacak olan termal nemlendirici yüz spreyleri her zaman çantanızda olsun. Çıkarın bir iki fıs fıs! Tamam! Özellikle hyalüronik asit kullandığınız günlerde mutlaka uygulayın. Çünkü çifte etki yapıyor, hücrelerimiz neme doyuyor. Daha elastik bir yapıya kavuşarak kırışıklıkları geciktiriyoruz. Buradan satın alabilirsiniz.

Gül suyu ya da sade maden suyu da kullanabilirsiniz. Buraya benzer ürünleri ekledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pıgmentclar Yeux Göz Bakım Kremi

6. Pıgmentclar Yeux Göz Bakım Kremi

Diğer bölgelerden çok daha ince yapılı olan göz çevremiz ekstra bakım istiyor. Bu sebeple özel ürünler kullanmak daha etkili olacaktır. Eğer yorgunluk kaynaklı koyu halkalardan şikayetçiyseniz bu kremi deneyebilirsiniz.

Kullanıcı yorumu>>

Düzenli sürdüğümde göz altı morluklarımı azalttı. Göz altı morlukları olan bilir genetikse hiç bir çaresi yoktur, bu tarz kremler sadece yorgunluk izlerini azaltır. Nemlendirmesi güzel.

Benzer ürünleri burada bulabilirsiniz.

7. Lipikar Baume Balsam Losyon

7. Lipikar Baume Balsam Losyon

Özellikle atopiye meyilli ve hassas ciltleri olanlar doğru krem seçiminin nasıl bir rahatlık sağladığını çok iyi bilir. Cildinizde dış etmenlere karşı bir bariyer oluşturmazsanız kaşıntı kızarıklık ve hatta kanama görmeniz olası. Ataklarınızı hafifletmek ve hatta ortadan kaldırmak için buradaki ürüne bir şans verin. Bebeklerde kullanılabiliyor olması büyük bir artı. 

Kullanıcı yorumu>>

Kızımın doğduğundan beri çare bulamadığımız atopik dermatitini 1 hafta kullanımda tamamen geçirdi. Atopisi olan çocuklarda ve yetişkinlerde mutlaka denemelisiniz.

Benzer ürünler için tıklayın!

8. Vitamin C10 Cilt Serumu

8. Vitamin C10 Cilt Serumu

İnce çizgileri ve yeni oluşmaya başlayan lekeleri ortadan kaldırmak ve oluşumunun önüne geçmek için en etkili ürün C vitamini serumu. Cildiniz daha çok nemlenmiş ve yatışmış hisseder. Doğal ışıltısını kaybetmez. Kullanın kullandırın anacım!

Buraya link ekledim. 

Benzer ürünleri şurada bulabilirsiniz.

9. Lotion Apaisante Temizleyici Tonik

9. Lotion Apaisante Temizleyici Tonik

Cilt bakımının vazgeçilmez adımlarından tonik adımı gözeneklerinizi sıkılaştıracak, kalan kirleri alıp götürecek ve daha canlı bir görünüm kazandıracaktır. Bu sebeple toniklemeyi atlamıyoruz. La Roche Posay'in toniği hassas ciltleri tahriş etmeden uygulama sağlayabiliyor. 

Buradan satın alın!

Benzer tonikleri şuraya ekledim.

10. Effaclar Peeling Etkili Leke Karşıtı Serum

10. Effaclar Peeling Etkili Leke Karşıtı Serum

Kimyasal peeling etkisi cildinizi çizmeden ölü derileri ve gözeneklerinizdeki tıkanıklıkları ortadan kaldırır. Ciltte irritasyona yol açmaması için mutlaka tüm cilde uygulamadan küçük bir alanda deneme yapılmalıdır. Her gün kullanım için uygun değildir. Haftada bir kere kullanmak yeterli olacaktır. Kullanımdan sonra güneş kremini ihmal etmeyin. Buradan satın alabilirsiniz.

Benzer ürünler için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Toleriane Ultra Fluide

11. Toleriane Ultra Fluide

Rüzgar, güneş, şehrin tozu toprağı, ekran ışıkları ve yaş cildi giderek daha hassas hale getirebiliyor. Erken yaşlarda kullandığımız kremler kızarıklıklara ya da iritasyonlara sebep olabiliyor. Cildiniz için doğru nemlendiriciyi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi olsa da kullanıcı yorumları size yol gösterici bir nokta olacaktır. Kozmetik alanında çoğunluğa kulak vermek iyi bir yöntem bence. La Roche Posay temiz içeriği sayesinde pek çok ürünü hassas ciltler için uygun hale getiriyor. Buradaki kremi ise dermatoloğum önermişti. Egzama sebebiyle hassaslaşan cildim İç Anadolu'nun kuru havasıyla birleşince tatsız zamanlar yaşamıştı. Bu kremle birlikte güzel günler görebiliyor. 

Hassas ciltler için diğer kremleri burada bulabilirsiniz.

12. Toleriane Teint Compact Mineral Pudra-Fondoten

12. Toleriane Teint Compact Mineral Pudra-Fondoten

Mineral makyaj ürünleri her cilt tipine uygun olması, kolay kullanılması ve cildi sağlıklı göstermesi nedeni ile tercih edilen makyaj türüdür. Hafif ürünler seviyorsanız bayılacağınız bir yöntem yani. La Roche Posay'in mineral pudrası da bebek gibi adeta! Cildinize uyum sağlayışına hayran kalacaksınız. Buraya bıraktımm!

Kullanıcı yorumu>>

Senelerdir kullandığım bir ürün. Kapatıcılığı iyi. Sorunlu bir cildim olmasına rağmen sivilce yapmıyor.

Benzer ürünler burada!

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hale jale

Hayvanlar üzerinde deney yapan ülke ve firmaları destekleyerek hayvanların da gözlerinden de kalpler çıkarıyor bu acaba?

hale jale

Yorumum neden görünmüyor acaba, hayvanlar üzerinde deney yapan ülkelerle çalıştığı için mi?