Görüş Bildir
Haberler
L&M'yi Özleyenlere Özel Test: Hangi Leyla ile Mecnun Karakterisin?

etiket L&M'yi Özleyenlere Özel Test: Hangi Leyla ile Mecnun Karakterisin?

Osman Avcı
02.04.2014 - 16:43 Son Güncelleme: 04.04.2014 - 00:48

Mecnun'un elinden Leyla'yı alır gibi, elimizden aldıkları bu diziyi, açıkçası biz çok özledik. Siz de özlemişsinizdir diye, bu testi hazırladık işte: Elimizden bu geliyor ancak!.

Testi çöz, 'laps' diye hangi karakter olduğunu öğren! Sonucunu da paylaş bi zahmet, Erdal Bakkal'lık yapma :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdan bir İsmail Abi seçin!

Pis sarı bıyık geldi ve böbreklerinizi çalmak istiyor. Bu durumda ne yapardınız?

Pis sarı bıyık geldi ve böbreklerinizi çalmak istiyor. Bu durumda ne yapardınız?

Aşağıdakilerden hangisiyle oturup karşılıklı "çay" içmek isterdiniz?

Leyla ile Mecnun'un o harika şarkılarından birini seçin!

Leyla ile Mecnun'un o harika şarkılarından birini seçin!

Üniversitede en çok hangi bölümü okumak isterdiniz/istersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizi en çok nerede görmek mümkün?

Bazı şeyler sağlığa çok zararlıdır! Zararlı alışkanlıklardan birini seçin!

Yeni tanıştığın birine, onunla irtibata geçmek için hangisini verirsin?

Bir tane AT seçin! AT gibi AT olsun ama :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Neemiş: Mecnun mu Çınar?"

"Neemiş: Mecnun mu Çınar?"

Her şeyden önce siz bu oyunu bozarsınız. Varoluşunuz bir şeyleri bozmak.. pardon batırmak üzerine kurulmuş zaten. Olsun be canlar, bilumum 'paslı çivi'lerin, 'duş perde'lerinin kazandığı bu dünyada bazıları da kaybetsin be! Keşke herkes senin gibi afilli kaybetse be..

"İskender Baba"

"İskender Baba"

Babasınız siz baba: Sorun çözmeniz, herkese kol kanat germeniz ve başı sıkışanlara yardıma koşmanızla ortamların en işe yarar adamısınız, burası kesin. Ama yahu, birisi de çıkıp acep senin bi sıkıntın var mı, bir şeye ihtiyacın var mı ya da senin kalbin mi kırıldı diye sormuyor! O kadar yardımseversiniz ki, arada bi zahmet kendinizle de ilgilenseniz çok iyi olur yani.

"Lapss: İsmail Abi"

"Lapss: İsmail Abi"

Yeryüzündeki en renkli kişilik sizsiniz hiç şüphesiz. Başta insanlara oldukça garip gelseniz de sonradan size alışmayan, hatta size tiryaki olmayan yok gibi. Herkesin saygısını, patrondan ssk alır gibi, bir şekilde kazanıyorsunuz. Kısaca hep gidenlerin arkasından el sallayan, dostuna yardımdan çekinmeyen ve dahi mahallenin en kıyak abisisiniz.

"Performans Sanatçısı: Yavuz"

"Performans Sanatçısı: Yavuz"

Birisine hayatını adamak, sizi en iyi anlatan şeydir muhtemelen. Hayatınızı adadığınız kişi için zaman zaman göğe bakma durağında inebilir, tragedyalarda da binebilirsiniz. Bu kendini adamaysa, en kopuk, en absürt şekilde ortaya çıkabilir. Kısaca 2. Yeni gibi adamsınız vesselam!.. Bu arada topuk topuk topuk... :)

"Bakkalım ben bakkal, Erdal Bakkal"

"Bakkalım ben bakkal, Erdal Bakkal"

Kaypak, paragöz, çıkarcı, arkadan vuran, kıskanç... gibi ne kadar negatif özellik sizde var. Her an, her türlü bir yamuk yapabilirsiniz çevrenizdekilere. Buna rağmen sizsiz asla olmaz; kötü bir alışkanlık gibisiniz: Sakız misali :) Ayrıca size ne kadar hakaret edilse az: Tuvalet terliği, bozuk duş musluğu, yanmayan şofben.. :)

"Sizden 1 Tane: Leyla"

"Sizden 1 Tane: Leyla"

Ah Leyla. Hep uzaklarda olan, hep elden kaçıp giden, hep bir yarım bırakan... Sizden şu dünyada sadece 1 tane, başkasını bünye kabul etmez, edemez. Siz bir kavramsınız, kavram. Çünkü gerçek olamayacak kadar hayalsiniz. Şiirin kafiyesi, çayın demi, içli bir şarkının en sevilen yerisiniz. Kısaca Leyla işte!

"Gözlüklü Çocuk: Kaan"

"Gözlüklü Çocuk: Kaan"

Hiç büyümüyorsunuz hiç: Hep çocuk hep çocuk. Ama bu demek değil ki, aklınız da çocuk. Hayır efendim, ortamdaki en akıllı sizsiniz. Problem çözme kabiliyetiniz akıllara zarar. Zeka küpüsünüz zeka. Buna rağmen dersleriniz pek kötü, hep çift dikiş; bu yönüyle tembel tenekesiniz. Ama sizin geleceğiniz ticarette. O okul bitse de, piyasa akıl görse. Of ki ne of!

"Ak Sakallı Dede"

"Ak Sakallı Dede"

Ortamların ve dahi rüyaların en aranılan psikologu sizsiniz. İnsanları bir bakışta tanıyor ve notu veriyorsunuz. Çoğu zaman da haklı çıkıyorsunuz. Bu bakımdan bilgeliğiniz tam puan. Yardımseverliğiniz ise karşılık beklemiyor asla. Bu, bir bakıma sizin mesleğiniz. Son olarak rüyalarda buluşuruz ;)

"Ardayım ben Arda!"

"Ardayım ben Arda!"

Ardasınız siz Arda. Zenginsiniz siz zengin. Fakir kelimesi bile midenizi bulandırmaya yeter de artar bile. Paranızla her şeyi satın alabilirsiniz. Saçlarınız jöleli, arabanız son model; şekliniz 10 numara, paranız dolar, insanların üstünde bıraktığınız etki ise 5 yıldız. Hatta bu kadar tanımlamaya bile gerek yok sizi, Arda demek yeterli :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
621
314
173
37
27
16
13