Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Kuzucukların Seni Seviyor! Bir Tanecik Adile Naşit'i Çok Sevmek İçin 13 Aşırı Haklı Neden

etiket Kuzucukların Seni Seviyor! Bir Tanecik Adile Naşit'i Çok Sevmek İçin 13 Aşırı Haklı Neden

Türk Sineması'nın en sevilen isimlerinden biridir o. Daha doğrusu o sadece filmlerde yaşamaz bizim için; ailemizin bir ferdi, bir büyüğümüz gibidir. Onu sevmek için çok nedenimiz var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir dönemin son temsilci olan çocuklar, onunla büyüyüp onunla uyumuştur. Onun anlattığı masalları dinlemek ve "Kuzucuklarım" dediğini duymak, bir çocuğun yaşadığı en büyük mutluluktu bir zamanlar.

2. O ne zaman "SİRKEEEE" diye bağırsa, insanın canı turşu çeker. İnandığı şeyler için dünyanın en güzel savunmasını yapmıştır. Sirke değil baldır Adile Naşit!

3. Okul zili duymanın en güzel tarafıdır. Ne zaman bir zil çalsa, her öğrenci koridorda Hafize Ana var zanneder. Ninni gibi gelir onun çaldığı zil.

4. Gözümüze uyku girmediği zaman bir an aklımıza o gelir; çünkü gözlerini kocaman açıp tavana bakmak en çok ona yakışır.

5. Bir su şişesini kafamıza diktiğimizde ya da bir şeyler içtiğimizde, onun bu halini de unutmayız çünkü nane likörünü onun kadar güzel kafaya diken başka bir insan görmemişizdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaşımız kaç olursa olsun, içimizdeki o küçük kızın heyecanını yaşatmamızı öğretmiştir bize hep.

7. İçli içli ağlarken bir an durup onun iç çekişlerini hatırlar, gülmekle ağlamak arasında gidip geliriz. Yine de hiç kimse Adile Naşit gibi içli içli, tatlı tatlı ağlayamaz.

8. En büyük aydınlanmalarımız bile onun "Desene ki hıı!" deyişi kadar büyük olamamıştır. Öyle de cin gibidir, öyle de akıllı...

9. Rakibini kendi silahıyla vurmayı da en çok o bilir. Fiziksel gücün her zaman gerekli olmadığını, zekasıyla bize göstermiştir.

10. En neşeli, en komik insanın bile sevdiğine nasıl da romantik bakabildiğini göstermiştir bize. Güldüğünde çizgi gibi olan gözlerinden kalpler fışkırır işte böyle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir tanecik "Karpuz Güzeli"mizdir, dünyalar güzelidir.

12. Ona yetişememiş çocuklar bile filmde söylediği şarkıları ezberlemişlerdir. Adile Naşit, insana çok güzel şarkı sevdirir.

13. Çok güzel göbek atar, çok usta laf sokar. Haddini bilmeyenlere "Ağzını yırtarım" lafını ondan daha dolu dolu söyleyen yoktur; çok iyi had bildirir.

O bizim bir tanecik Adile Teyzemiz, güzel kalplimizdir. Türkiye'de onu sevmeyen insanı neredeyse bulamazsınız. Kuzucukların seni çok seviyor Adile Teyze...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
796
403
95
24
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lisbeth Salander

Sarayın soytarıları ve soytarıçeleri adile naşitin, kemal sunal'ın,münir özkul'un,halit akçatepenin,tarık akan'ın tırnağı olamazlar...

Can_Can

Rahmetlinin gülüşü antidepresan gibi

Mutlu Eren

Abi Rahmetli insanlara bile huzur yok yaşayanlara Allah sabır versin