Görüş Bildir
Haberler
Kuyt: "Geleceğimiz Parlak"

Kuyt: "Geleceğimiz Parlak"

Fatih
03.10.2014 - 00:31

Kuyt: "Geleceğimiz Parlak"

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Kuyt, genç oyuncuların takıma önemli katkı yapacağını söyledi.

Fenerbahçe 'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt , sarı-lacivertli takımın birkaç tane genç ve yetenekli oyuncuya sahip olduğunu, gençlerin geleceklerinin son derece parlak göründüğünü söyledi.

Kuyt, FBTV' ye yaptığı açıklamada, A takımla antrenman yapmanın genç oyuncular için çok güzel bir durum olduğunu belirterek, 'Biz gerçekten birkaç tane genç ve yetenekli oyuncuya sahibiz. Hocamız da onların A takımla antrenman yapmasından çekinmeyen, korkmayan bir hoca. Bizimle antrenman yapmak, genç oyuncular için gerçekten çok güzel bir durum. Bu, onların çok hızlı bir şekilde daha iyi birer oyuncu olmalarına yardımcı olacaktır' diye konuştu.

Gençlere iyi veya kötü yaptıkları şeyleri söylediğini anlatan Hollandalı futbolcu, 'Belki bazen onlara karşı eleştirel yaklaşıyorum. Bu tamamen onların daha güçlü olmaları ve bir gün umarım Fenerbahçe'nin A takımında oynayabilmeleri için. Onlar gerçekten her zaman beni dinliyorlar ve antrenmanlarda son derece de iyi çalışıyorlar. Fenerbahçe'nin genç oyuncuları için gelecek son derece parlak gözüküyor' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın