Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Full İzle: Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Full İzle: Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

ATV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Son bölümde dört bir yandan kuşatılan Osman Bey, madenlerde yaşanan patlama ile zor anlar yaşadı. Reytinglerde her zaman en üst sıralara oynayan Kuruluş Osman 74. bölüm tek parça full izleme ekranı araştırılıyordu. ATV, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ile birlikte 74. bölümü de yayınlandı. İşte Kuruluş Osman son bölüm yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman, yeni bölümüyle ile sevenlerini yeniden ekranlara kilitledi. Birbirinden önemli sahnelerin yaşandığı Kuruluş Osman 74. bölümde yaşananlar tüm yaşananlar ve Kuruluş Osman 75. bölüm fragmanı haberimizde…

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşanan

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşanan

'Kuruluş Osman'ın 74'üncü bölümde Osman Bey adeta dört koldan kuşatılıyor. Madendeki patlamanın ardından tekfurlara esir düşen Boran Alp, Tekfur Nikola tarafından infaz edilmek üzereyken, Selçuklu Veziri Alemşah, Osman Bey'i kontrol altına almak hedefiyle Bitinya'ya geliyor. Yakalanan Turgut Bey ve Mari ise Osman Bey'in yardımına muhtaç!

Turgut Bey ölümün kıyısında

İnegöl'ün madenlerini ele geçiren Osman Bey'e tekfurların kurduğu tuzak sonucunda yaşanan patlama ortalığı karıştırır. Osman Bey mahsur kalan alplerine ulaşmaya çalışırken, Boran Alp esir düşer. Peşlerindeki askerlerinden daha fazla kaçamayan Turgut Bey ve Mari ise Tekfur Nikola'ya yakalanır.

Tekfur Kosses'in kılıcı Şeyh Edebalı'nın boğazında!

Kayı Obası, Boran'ın esaretiyle yıkılır ve Osman Bey esir alpini kurtarabilmek için İnegöl Kalesi'ni hedef almaya hazırlanırken, bölgeye gelen Selçuklu Veziri Alemşah'ın Kayı Obası ziyaretinde 'Osman Bey başına buyruk hareket etme devrin bitti' sözleri tekfurlar için yeni bir umut haline gelir! Tekfur Kosses'in Şeyh Edebalı'nin boğazına kılıcını dayaması bayrağı taşıran son damla olur!

Kuruluş Osman 74. Bölüm Tek Parça Full İzle

Kuruluş Osman 75. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın