Görüş Bildir
Haberler
Kurt Cobain’i CIA mi Öldürdü?

etiket Kurt Cobain’i CIA mi Öldürdü?

Ulaş
10.10.2016 - 23:43

Kurt Cobain'in ölümüyle birlikte birçok komplo teorisi üretilip varsayımlarda bulunuldu.Yeni bir iddiaya göre ise 22 yıl önce intihar eden Cobain aslında CIA tarafından öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müzik dünyasının efsane ismi Kurt Cobain’in ölümüyle ilgili yeni iddia, yeni çıkan bir kitaba ait.

Posta'nın The Sun'a dayandırdığı habere göre; John Potash, “Drugs as Weapons Against Us” adlı kitabında, Nirvana’nın 27 yaşındaki hayatını kaybeden solistinin uyuşturucu bağımlısı haline getirildikten sonra ABD istihbarat yetkilileri tarafından öldürüldüğünü öne sürdü.Yazar, uyuşturucu bağımlısı olan Cobain’in 1994 yılında kendini vurarak intihar ettiği haberlerine alternatif bir açıklama getirdi.

Cobain'in eroin kullanımını teşvik için istihbarat tarafından yönlendirildiği iddiası

Cobain'in eroin kullanımını teşvik için istihbarat tarafından yönlendirildiği iddiası

Potash, “Kanıtlar, ABD istihbaratının Cobain’i, eroin kullanımını teşvik etmek için kullandığını gösteriyor” dedi.

“Baskı altına alınmış kanıtlar, ABD istihbaratının Cobain’in radikal sol görüşünden ve uyuşturucu kullanmayı bıraktığında üstü kapalı bir şekilde uyuşturucu kullanmamayı teşvik edeceğinden dolayı ölümünü planladığını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Yazar, uyuşturucu kullanan Cobain’in, uyuşturucunun Amerika’da popüler hale gelmesine yardım ettiğini, ayrıca sol görüşlü oluşunun ABD istihbarat güçlerinin onaylamadığını ve dikkatini çektiğini iddia etti.

Jimi Hendrix, Cobain, Tupac gibi sanatçılar görüşleri nedeniyle istihbaratın hedefi haline gelmiş olabilir

Jimi Hendrix, Cobain, Tupac gibi sanatçılar görüşleri nedeniyle istihbaratın hedefi haline gelmiş olabilir
İçeriğin Devamı Aşağıda

Potash, “Bir eroin bağımlısı olan Kurt Cobain, bu trendin popüler olmasına yardım ediyordu. Ayık bir Cobain bu trendi tersine çevirebilirdi, aynı zamanda radikal sol görüşleri de etkiliydi” dedi.

Daily Star, Cobain’in yanı sıra John Lennon, Jimi Hendrix ve Tupac gibi efsanevi müzisyenlerin de ABD’de sol politikaları yaygınlaştırmalarını önlemek amacıyla CIA’in hedefinde olduğunu iddia edildi.

Ölümünün ardından pek çok iddia ortaya atılmıştı

Ölümünün ardından pek çok iddia ortaya atılmıştı

Kurt Cobain'in ölümüyle ilgili daha önce de pek çok komplo teorisi üretildi. Cobain’in kanında bulunan eroin miktarının, bir insan bünyesinin kaldırabileceği miktarın tam üç katı olduğu ve bu kadar eroini alan bir insanın elindeki tüfekle kendini vurmasının imkan ve ihtimali olmadığı öne sürüldü.

Cobain'in parmak izlerinin, etrafında bulunan hiçbir eşyanın ve kendini vurmak için kullandığı öne sürülen tüfeğin üstünde yer almadığı da belirtildi.

Yanında bulunan intihar notunun son satırlarının ve mektubun başındaki 'Boddah' kelimesinin (Cobain'in çocukken yarattığı hayali arkadaşın ismi) başka bir el tarafından yazılmış olduğu da iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
89
39
17
13
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şevval Esra Ateş

imam hatipler kapatılsın

Pasif Kullanıcı

Aakldjkjklfjlkhjlgjhkldjsşl

ACG

feto dür feto

Donnie Darko

Ölmüşsün 72 huri ile elinde şarap takılıyorsun hoop dünyadan biri senin adını anıyor yine nasıl öldüğün üzerinde teori sunuyor yukardan sesleniyorsun Lanet o... Devamını Gör