Görüş Bildir
Haberler
Kumral Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

etiket Kumral Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

Kadınon.com
08.01.2015 - 00:58 Son Güncelleme: 08.01.2015 - 11:32

Bu yazımız daha çok kumral bayanları ilgilendiriyor. Buğday tenli ve kumral bayanlar alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli, ne tür renkleri tercih etmeli ve kıyafetleri nasıl kombinlemeli bunları sizler için yazdık.

Sanırım kumral bayanlar esmer ve sarışınlara göre en şanslı olanlar arasında yer alıyor. Esmer ve sarışın bayanlarda renk tercihleri sınırlı olabiliyor ancak kumrallarda durum öyle değil. Çünkü ne renk kıyafet tercih etseler hepsi yakışıyor.

Kıyafet seçimi yaparken ten renginize göre değil de saç renginize göre alışveriş yaparsanız seçimlerinizde daha mutlu olabilirsiniz ve daha az pişmanlık duyarsınız. Kumral bayanların sıcak renkleri tercih etmesi isabetli bir seçim olacaktır. Mor, lila, toz pembe, gül kurusu, turkuaz gibi renkler sizi daha güzel gösterecektir. Daha genç ve güzel gözükmek isterseniz deri pantolonları ve dar kesimli kıyafetleri tercih etmelisiniz. Kumrallara koyu tonlardaki renklerde çok yakışacağından bu renkleri de kıyafetlerinde tercih edebilirler.

Eğer koyu bir etek ya da pantolon tercih ettiyseniz üzerinize giyeceğiniz gömlek ya da ceketinizi pudra, toz pembe gibi daha açık renklerle kombinlemelisiniz. Çok açık renkleri tercih etmeyin. Bunlar sizi hasta ve solgun gösterir.

Buğday tenli, kumral bayanlar kıyafetinin yanında güzel bir makyajla şıklığınızı tamamlamayı unutmayın. Bileklik, yüzük, küpe gibi aksesuarları kullanmayı da ihmal etmeyin.

Yazar: Zehra Yurtsever

Kaynak: http://www.kadinon.com/moda/kumral-ba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
8
7
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın