Görüş Bildir
Haberler
Küme Düşme Cezası Verilecek

Küme Düşme Cezası Verilecek

Batuhan
27.01.2014 - 13:00

Küme Düşme Cezası Verilecek

Spor Toto 3. Lig'de bu sezon ikinci kez maçlarına çıkmayan Siirtspor ve Belediye Bingölspor küme düşürülecek.

Futbolda maddi imkansızlıklar, özellikle alt liglerde yer alan takımları son dönemlerde zorlamaya başladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Siirtspor ve Belediye Bingölspor, üst üste iki maçlarına çıkmazken, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/a maddesi uyarınca bir alt lige düşürülecekler.

Siirtspor ve Belediye Bingölspor’dan sonra Spor Toto 2. Lig’de de Çankırıspor ve Bozüyükspor, geçen haftaki maçlarına çıkmadı. Beyaz Grup’ta mücadele eden Çankırıspor, evinde oynaması gereken Giresunspor karşılaşmasında sahadaki yerini almadı. İç Anadolu ekibi, grubunda 17 puanla son sırada yer alıyor.

Kırmızı Grup takımlarından Bozüyükspor ise Körfez Futbol Kulübü ile deplasmanda yapacağı karşılaşmaya çıkamadı. Bozüyükspor, 18 takımlı grupta 10 puanla 17. sırada bulunuyor.

Çankırıspor ve Giresunspor, bu sezon birer maçlarına daha çıkmamaları durumunda küme düşecekler.

Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/a maddesinde “Bir lig devresinde ikinci defa müsabakaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber, bu takım ligden çıkarılarak bir alt lige düşürülür ve bu müsabaka tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımlar müsabakaları oynamaksızın hükmen galip gelmiş sayılırlar” ifadeleri yer alıyor.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/27/alt-lig...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın