Görüş Bildir
Haberler
Kumar Oynatırken Yakalanan Partililer: 'Seçime Hazırlanıyorduk'

Kumar Oynatırken Yakalanan Partililer: 'Seçime Hazırlanıyorduk'

Onedio Medya
31.10.2015 - 11:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da seçime 1 gün kala Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığı'nda kumar oynayan ve oynatan 87 kişi yakalandı. Yarınki seçimlere giremeyen partinin yetkilileri ifadelerinde 'Seçime hazırlanıyorduk' dedi. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında yine tombala oynatıldığı ihbarını aldı. 

Parti binasına 18. kez baskın düzenleyen polise, içeride çok sayıda kişi olmasına rağmen kapıyı kimse açmadı. 

Polis, bir süre daha kapıyı çaldı ancak açan olmayınca balyoz ile duvarı delmeye başladı. Polis tam delinen yerden içeri girecekken partililer kapıyı açtı. Polis, açılan kapıdan içeri girip arama yaptı. Yapılan aramalarda tombala malzemeleri saklandığı yerde bulundu. 

Para cezası kesildi

Bunun üzerine 6 parti üyesine hakkında tombala oynatmaktan adli işlem başlattı. Tombala oynayan 81 kişiye ise Kabahatlar Kanunu'na göre 208'er lira para cezası kesildi.

'Seçime hazırlanıyorduk'

İfadesi alınan partililer ise tombala oynadıklarını kabul etmeyerek 1 Kasım 2015 pazar günü yapılacak olan seçim için toplandıklarını, partililerin hangi sandıkta görev alacağını bildirdiklerini söyledi.

'Parti seçime girmiyor'

Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanan listeye göre Geleceğin Türkiye Partisi, 1 Kasım seçimlerine girecek partiler arasında yer almıyor.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
6
6
3
3
3
0