Görüş Bildir
Haberler
Kulüpler Birliği'nde 'Kupa' Kavgası!

Kulüpler Birliği'nde 'Kupa' Kavgası!

Batuhan
20.01.2014 - 17:15

Kulüpler Birliği Toplantısında Şike Kavgası

Türk futbolunun adil yönetilmediğini iddia eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi.

Kulüpler yasa tasarısı ve e-bilet uygulaması için Ankara'da bir araya gelen Külüpler Birliği Vakfı toplantısına şike gündemi damga vurdu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da katıldığı toplantıya Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yapmış olduğu açıklamalar gündeme oturdu. Yargıtay'ın son kararı üzerine gereğinin yapılmasını isteyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile TFF Başkanı Demirören arasında, söz düellosu yaşandı. Sözlü tartışmanın ardından toplantıyı terk eden Hacıosmanoğlu, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, her hangi bir tartışma çıkmadığını vurgularken ''Kulüpler Birliği toplatışında Türk futbolunun sorunlarını konuşuyoruz. Kulüpler yasası ve e-bilet konusu görüşülüyor. Bu konularda tabi olduğumuzu gerek eski bakanımıza gerekse genel müdürümüze söylemiştik. Bizde Türk futbolunun belli temellere oturmasını istiyoruz. Bütün getirilen kanunlara Trabzonspor olarak destekliyoruz zaten. Bu toplantıya Spor Genel Müdürümü ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'de katılıyor. Futbolla ilgili bugüne kadar birçok yasalar çıktığını ifade ettik. Ama bunları uygulayacak adaletli bir sistem olması lazım. Eşit davranan kurumlar lazım bize. Türk futbolunda şuan eşit ve adil kararlar alınmıyor. Bu önemli sorunları kulüplerin balkanlarının çözmesi gerektiğini daha önceki toplantılarda ifade etmiştim. İlhan Cavcav tüm başkanları aradığını söyledi ancak ne yazık ki Anadolu Kulüpleri dışında başkan düzeyinde katılım olmuyor. Bende bundan sonra katılmayacağım bizimde başkan yardımcılarımız toplantılara katılacak.'' dedi.

Daha önceki toplantılarda bu konuları dile getirdiğinde Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın kendisinin bu işlerin içerisinde olmadığını ve zan altında kaldığın söylediğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, 'Bizde kendisini eskiden beri tanıyoruz. 'Maç satan ailesini satar' ifadesini kullanmıştı. Bu toplantıda da bunda rahatsız olduğunu ve Yargıtay'da yargılandığını söyledi. Federasyon başkanı da bunun üzerine 'Bizde yeni delil olmadan yeniden yargılama yapamayız' dedi. Kendisi de 'Benim elimde deliller var ben size vereceğim' dedi. Her halde bizi kastetti. Bende ona 'Bügün belgeleri ivedilikle federasyona vermeni istiyorum' dedim. Bizimde her hangi bir problemi varsa cezamızı çekmeye hazırız. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Türk futbolunun adaletli temellere oturtulmasını ve yasaları uygulayacak adaletli insanlar istiyoruz.'' şeklinde konuştu.

Yargıtay'ın verdiği son karar sonrası TFF'nin yaptığı acele açıklamaya bir türlü anlam veremediğini ifade eden Başkan, süreçte çok farklı bir kamuoyu oluşturulduğunu konunun hiçbir alakası olmamasına rağmen paralel yapı söylemlerine ilişkilendirilmek istendiğini kaydetti.

(CİHAN)

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/spor_kulupler...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulüpler Birliği'nde 'Kupa' Kavgası!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sözlü tartışma yaşandı.

Kulüpler Birliği toplantısına ' kupa kavgası' damgasını vurdu. Kulüpler Birliği toplantısında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sözlü tartışma yaşandı.

maraton.com.tr'de yer alan habere göre, Mecnun Otyakmaz, 'kupa' diyen Hacıosmanoğlu'na, 'Yeniden yargılama olduğunda senin kulübün ile ilgili elimdeki tapeleri paylaşacağım. Bakalım o zaman ne yapacaksın' dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı toplantıda Mecnun Otyakmaz ve Hacıosmanoğlu'nu diğer kulüp başkanları yatıştırdı.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/kulupl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın