Görüş Bildir
Haberler
Kulüp Dizisi'nin Matilda'sı 'Gökçe Bahadır' Annesine Olan Benzerliğiyle Şok Etti!

Kulüp Dizisi'nin Matilda'sı 'Gökçe Bahadır' Annesine Olan Benzerliğiyle Şok Etti!

GNS
09.11.2021 - 21:11

Dijital içerik devi Netflix'in yeni yerli yapımı Kulüp'teki Matilda rolüyle herkesi büyüleyen oyuncu Gökçe Bahadır'ın annesiyle olan benzerliği görenleri hayrete düşürdü. Yaprak Dökümü'nde oynadığı dönemdeki haliyle görüntülendiği bir fotoğrafta yanında annesi de olan Bahadır'ın annesiyle olan benzerliği gündeme geldi. Estetik müdahalelerden önceki haliyle şimdiki galini farklı bulan takipçileri sosyal medyada bu konuyu tartıştı. İşte Gökçe Bahadır'ın annesine olan benzerliği...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix orijinal içeriği Kulüp'ün Matilda'sı Gökçe Bahadır annesine olan benzerliğiyle gündeme geldi. Başarılı oyunculuk performansıyla son dönemde adı dillerden düşmeyen Bahadır'ın değişimi sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

2011 – 2012 yılları arasında Ali Sunal ile evli olan oyuncu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981'de İstanbul'da doğdu. İlk olarak Hayat Bilgisi dizisiyle karşımıza çıkan güzel oyuncunun yıllar içerisindeki değişimi de oldukça konuşuldu. 

Değişimi ile adından söz ettiren Gökçe Bahadır'ın annesi ile karesini gören bazı sosyal medya kullanıcıları, 'Hiç değişmemiş, hala aynı' dese de bazıları ise, 'Estetik yaptırmadan önceki hali ile aynı' şeklinde yorumlarda bulundu.

Bu İçerikler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın