Görüş Bildir
Haberler
Kübra Açıl Survivor Panorama'da! Şeyma Subaşı'nın Ablası Kübra Açıl Kimdir?

Kübra Açıl Survivor Panorama'da! Şeyma Subaşı'nın Ablası Kübra Açıl Kimdir?

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl, Survivor All Star’ın çekildiği Dominik adasındaki paylaşımlarıyla çok konuşuldu. Şeyma Subaşı ile Acun ılıcalı ayrılığından sonra Acun ile Kübra Açıl birlikte iş yapmaya başladı. Survivor Panorama ve Ekstra kadrolarına dahil olan Kübra Açıl'ın hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Peki, Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kimdir? İşte Kübra Açıl'ın hayatı hakkında bilgiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Panorama'nın bu haftaki yorumcularından biri de Kübra Açıl oldu. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ablası olan Açıl, Survivor adasındaki paylaşımlarıyla Acun medya bünyesinde yeni projesinin sinyalini vermişti. Peki Kübra Açıl kimdir?

Kübra Açıl Survivor Panorama'da!

Kübra Açıl Survivor Panorama'da!

Kübra Açıl geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabından bir hikaye paylaştı. Şeyma Subaşı'nın ablası Survivor Panorama paylaşımı herkesi şaşırttı.

Kübra Açıl'dan Survivor Panorama Paylaşımı

Kübra Açıl'dan Survivor Panorama Paylaşımı

Kübra Açıl, 'Yarın 13:30'da TV8'de görüşmek üzere' şeklinde paylaşım yaptı. Ekrana dönüş tarihini açıklayan Kübra Açıl 'Uzun süre sonra tekrar ekranlarda olacak olmak beni çok heyecanlandırıyor.' ifadelerini kullandı.

Kübra Açıl Kimdir?

Kübra Açıl Kimdir?

Kübra Açıl, sunuculuk ve spor muhabirliği kariyeriyle biliniyor. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Açıl, kamera önünde ve arkasında 'Yetenek Sizsiniz' ve 'Survivor'da görev aldı .Şeyma Subaşı'ya çok benzetilen Kübra Açıl'ın bir de Duru adında bir kızı var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

ayy bide ablası eksikti... ufff Acun bıktık gerçekten artık !